Petreceri copii

Petreceri copii

Petreceri copiiToata lumea are o toleranta diferita in ceea ce priveste planificarea petrecerilor, iar cand vine vorba despre potentialul de a avea o logistica stresanta, petrecerile pentru copii ocupa locul doi dupa nunti. Cu toate acestea, unii dintre noi vor petreceri mari cu multi oameni. Altii vor doar o mana de oaspeti.

Cum organizam petreceri copii?

Multi copii sunt adaptabili si se vor descurca cu orice fel de petrecere pe care o organizati, atata timp cat primesc o atentie parentala si o modificare a programului obisnuit. Pentru ca va cunoasteti copilul ii puteti oferi o petrecere la care stiti ca se va descurca.

Si nu vom minti: Orice veti face va necesita ceva lucru. Doar impartirea tortului va genera mizerie, dar distractiva! Si despre asta este vorba, sa oferiti tuturor, dar mai ales voua si copilului, un moment bun. Am adaugat idei pentru a va ajuta sa va bucurati de aceasta zi.

Sunt copii mici? Incepeti petrecerea inainte de ora 1:00. Sau dupa ora 3:00. Pentru a evita conflictul de timp.

De dragul sanatatii tale, setati petrecerii un timp de inceput si unul de sfarsit. Este primul pas pentru obtinerea "timpului de plecare!"

Pe invitatii puteti pune manuta copilului inmuiata in vopsea. Sau lasati copilul  sa "decoreze" cu autocolante invitatiile.

Luati in considerare petreceri separate pentru multimea adultilor (bunicii si alte rude, plus adulti) si multimea copiilor (verii, copiii de joaca sau clasa prescolara a copilului dvs.). Fiecare petrecere are nevoie de lucruri diferite: adultii doresc hrana pentru adulti si cel putin cateva ore sa vorbeasca si sa se relaxeze. Dar o petrecere plina de copii care sunt de aceeasi varsta ar trebui sa fie cu jocuri non-stop, alimente pentru copii si cel mai important, sa se termine dupa o ora si jumatate cel mult.

Doriti ca copilul dvs. sa primeasca mai putine jucarii? Sugerati invitatilor sa aduca carti.

Incearca sa nu deschizi cadourile pana cand nu pleaca toata lumea daca sunt multi invitati gelosi de 2-, 3- si 4 ani. Scrie cine ti-a dat  si ce ti-a dat, apoi trimite-ti mici note de multumire. O durere  de cap pentru o mama ocupata, stim, dar atat de apreciata de invitati care si-au facut timp sa vina la petrecere.

Tortul poate fi un joc

Faceti o tava de mini cupcakes, torturi mici sau briose, torturi mici cu glazura sau briose cu branza topita. Puneti boluri de bomboane, zahar colorat si chips-uri sau ciocolata mini si lasati copiii sa incerce mai multe combinatii pentru a-si crea propriile creatii.

Copiii iubesc cadourile si nu le pasa de ce e in ele - vor doar sa obtina ceva! Doar cumparati o cutie de pentru trotuar si puneti la fiecare plasuta o panglica colorata. Arunca o sticla de bule de sapun inauntru.

Pentru copii de 4 ani, este posibil sa nu scapati cu o punga care nu include bomboane. Dar pentru copiii mai mici, daca doriti sa includeti mancare, incercati sa adaugati pungi de biscuiti Teddy Grahams sau Goldfish. Nu uitati sa faceti o un cadou buna pentru copilul sarbatorit!