Magazine Copii Targu Mures

WorldGlass

Magazine Copii Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazine Copii Targu Mures: WorldGlass.

    Reteaua partenerilor din Bucuresti si din tara, cum ar fi Librariile DIVERTA, Librariile HUMANITAS si multi altii, gama diversificata de produse de calitate destinate copiilor, colaborarea cu furnizori de prestigiu cat si flexibilitatea dovedita in relatiile cu partenerii si clientii constituie cartea de vizita care a propulsat firma noasta printre firmele importante din domeniu.
    Firma noastra, înfiintata în 1997, si-a dezvoltat si perfectionat continuu produsele si serviciile oferite, reusind aceasta numai datorita echipei, profesionisti desavârsiti dedicati 100% satisfacerii cerintelor clientilor. Producator de software educational pentru PC si primul creator roman de soft educational pentru MAC si PDA, Infomedia a reusit sa raspunda întotdeauna cerintelor exigentilor sai clienti, acesta fiind, credem noi, unul dintre motivele excelentei reputatii pe care firma si-a dobândit-o în timp pe piata de soft educational.Ne adresam în special copiilor cu vârste cuprinse între 3 ani si 14 ani.
    Toate produsele sunt elaborate în concordanta cu cele mai exigente standarde impuse de un colectiv de cadre didactice si care urmaresc întocmai programa scolara în vigoare.