Gradinite Copii Tineretului

Grădinița AfterSchool Paradisul Copiilor

Gradinite Copii Tineretului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinite Copii Tineretului: Grădinița AfterSchool Paradisul Copiilor.

Despre Noi

Gradinita After-School Paradisul Copiilor
Gradinita privata cu program normal si prelungit zona Tineretului/Eroii Revolutiei
0730.007.062

gradinita_afterschool_tineretului_sector_4Gradinta PARADISUL COPIILOR este autorizata prin ordinul Ministrului nr.3894/10.03.2011 de catre expertii Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), pentru a face desfasura, potrivit standardelor nationale, procesul instructiv - educativ la nivelul “prescolar”, limba de predare “romana”, program “normal si prelungit”. Programa noastra educationala respecta normele Ministerului Educatiei si Cercetarii si este facuta special pentru a ajuta copiii dvs sa isi atinga potentialul maxim.

Gradinita noastra functioneaza intr-o zona linistita din sectorul 4 in apropierea parcurilor Carol si Tineretului, respectiv intr-o cladire noua P+1E+M. Gradinita particulara din zona Tineretului “Paradisul Copiilor“, dispune de spatii interne de 300 mp si externe 150 mp dar poate fi luat in calcul Parcul Carol locul unde iesim de cate ori vremea sau programul ne permit. Dotarile de exceptie din gradinita Paradisul Copiilor sunt amenajate si autorizate exclusiv pentru activitatea de educare si ingrijire a copiilor.

Copiii din gradinita noastra sunt organizati pe grupe de varsta, dupa cum urmeaza:

  • Grupa baby – 1.5 – 3 ani
  • Grupa mica – 3 – 4 ani
  • Grupa mijlocie – 4 – 5 ani
  • Grupa mare – 5 – 6 ani

Fiecare grupa lucreaza dupa programa educationala specifica varstei, programa aprobata de Ministerul Educatiei dar totodata adaptata si extinsa dupa exigentele noastre.

Gradinita Paradisul Copiilor asigura grija si dragostea, atentia si indrumarea, distractia, bucuria si protectia pe care le cautati la o unitate de invatamant prescolar. Primii ani ai copilariei sunt foarte importantipentru invatare si pentru o dezvoltare armonioasaa copilului.

Activitatile de la Gradinita Paradisul Copiilor sunt desfasurate astfel incat sa asigure evolutia copiilor pe toate planurile (intelectual, fizic, emotional si social). Pentru mai multe detalii si pentru a va forma o parere cat mai completa va asteptam la sediul nostru.

La Gradinita PARADISUL COPIILOR, fiecare copil este incurajat sa isi faureasca vise, sa isi imagineze lumea, sa se bucure de magia lucrurilor si sa isi traiasca frumos varsta. Aici copilul este provocat sa comunice, sa interactioneze si sa experimenteze prietenia, rabdarea, responsabilitatea, increderea.

Pentru toate acestea, asiguram PERSONAL CALIFICAT SI DEDICAT, program flexibil, dotari de exceptie si un spatiu plin de viata, unde va invitam sa ne vizitati, daca nu v-am convins ca la noi oamenii mici fac lucruri mari.

Servicii

Clientii nostri pot alege pentru copii unul dintre programele noastre de lucru:

  • program scurt 08.00 - 12.30
  • program normal 08.00 - 18.00
  • program prelungit 08.00 - 19.00

AfterSchool Tineretului
La After school Paradisul Copiilor asigurăm preluarea copiilor de la şcoală, program liber 1 ½ h (parc sau curte), masa de prânz pregatita in bucataria proprie, efectuarea temelor sub supravegherea unui profesor pentru învăţământul primar, diverse cursuri opţionale (limba engleza, limba germana, sah, pictura, inot, etc).

Meniu gradinita Paradisul Copiilor
Cu colaborarea medicului nutritionist am reustit sa stabilim un meniu echilibrat, o proportionalitate intre preparate cu continut scazut de grasimi saturate si de zahar adaugat, in favoarea alimentelor cu un aport marit de nutrienti si vitamine prin folosirea legumelor proaspete, a fructelor, a condimentelor si ingredientelor naturale. Nimic din ceea ce preparam nu contine conservanti, amelioratori de gust, adaosuri sau baze pentru mancaruri, coloranti, agenti afanatori, prafuri, fulgi, E-uri de nici un fel, etc!

Supraveghere Video

La cerere asiguram contracost transportul copiilor cu unul dintre microbuzele noastre.