Club Copii - Locuri de joaca Calarasi

FUNIVERSE - Petreceri si Loc de Joaca pentru Copii

Club Copii - Locuri de joaca Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Calarasi: FUNIVERSE - Petreceri si Loc de Joaca pentru Copii.

FUNIVERSE
Spatiu de joaca pentru copii | Organizare evenimente pentru copii, animatori petreceri
0742.744.661

Despre Noi

 Spatiul de de joaca FUNIVERSE aduce bucurie in viata copiilor dumneavoastra prin organizarea de petreceri tematice,aniversari, animatori si toate accesoriile necesare pentru a crea o atmosfera de vis. FUNIVERSE este locul perfect pentru a organiza petrecerea pentru ziua de nastere a copiilor, evenimente speciale, serbari sau alte activitati creative. Jucariile si activitatile de la locul nostru de joaca dezvolta si contureaza personalitatea copilasilor.

spatiu de joaca pentru copii calarasi, petreceri copii calarasi

Ce face mai exact echipa FUNIVERSE prin organizarea petrecerilor copiilor si parintilor acestora?

 • Ofera locatia. Se alege dintre spatiul Play Time (se adreseaza copiilor pana la 6 ani) si sala amenajata pentru petreceri (pentru copii mai mari de 6 ani)
 • Se amenajeaza si decoreaza spatiul in functie de tematica aleasa.
 • Impreuna cu clientul se alege meniul pentru care dvs., clientul, nu trebuie sa va mai deplasati, sa mai consumati timp pentru a-l pregati.
 • Animatorii pregatesc jocurile si concursurile adecvate varstelor participantilor la petrecere. Parintii pot sta relaxati stiind ca in tot acest timp copiii lor sunt inveseliti de o echipa profesionista.
 • Amanunte ca: tort, sampanie, lumanari, sucuri, farfurii, tacamuri, servetele, muzica, foto si diverse alte lucruri necesare petrecerii sunt in grija echipei FUNIVERSE.

  Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.

Daca doriti ca si copilul dvs. sa-si aminteasca o lunga perioada de timp aceasta aniversare contactati-ne!

Daca doriti ca si dvs. sa va relaxati si singura grija sa ramana achitarea petrecerii si achizitionarea cadoului, contactati-ne!

Program
Luni - Vineri: 10:00 - 22:00
Sambata: 10:00 - 20:00
Duminica: 10:00 - 20:00

Servicii

Loc de joaca cu petreceri si activitati

Organizare evenimente

 • Organizam serbari evenimente tematice pentru copii: 1 iunie, Ziua prieteniei, Mos Craciun, Paste, Sportive, etc.

Animatori petreceri adecvate varstelor copiilor

Petreceri la client

 • Funiverse iti organizeaza petrecerea pentru copilul tau in locul pe care tu il alegi.

Activitati diverse

 • Putem stabili impreuna cu clientul diferite activitati pentru copii: sportive, recreative, artistice si nu numai.

Piñata

 • De inspiratie mexicana, pinata a sosit pentru prima data, pe taram european, in secolul al XIV-lea. Colorata si frumos decorata, asteapta inca de atunci sa le descopere destinatarilor continutul sau, fie el dulce, fie plin de jucarii. Da o nota distinctiva petrecerii tale si invita-ti prietenii sa se amuze incercand sa sparga pinata!

Cafe Lounge

 • Te asteptam intr-un spatiu intim si relaxant, in care poti savura o cafea, ceaiul preferat sau o bere rece in timp ce copilul tau va explora locurile de joaca si va face ce vrea el (sau aproape ce vrea el).
 • De asemenea, acesta este locul perfect pentru o intalnire cu familia si/ sau prietenii cand ai un eveniment special (zile de nastere, intrevederi de afaceri, petreceri tematice, etc.).

pret loc de joaca calarasi