Club Copii - Locuri de joaca Sibiu

Loc de Joaca Copii Sibiu

Club Copii - Locuri de joaca Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Sibiu: Loc de Joaca Copii Sibiu.


Spatiu de joaca pentru copii | Organizare evenimente pentru copii, animatori petreceri copii Sibiu

Despre Noi

Spatiul de joaca este modern si dotat cu un playground in care copii vor descoperii cu un spirit aventurier impresionantul spatiu dotat cu diverse si inedite jucarii, cu 4 tobogane; o piscina imensa cu bile; tunele; leagane; balansoare; masini electrice, trotinete, teren de minifotbal. Toate echipamentele de joaca sunt noi, iar spatiul de joaca este acoperit cu materiale profesionale care ofera copiilor aflati la joaca protectie maxima.

Aici organizam organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor, unde acestia vor petrece momente de neuitat intr-o lume magica a copilariei.

Pe parinti ii asteapta o paleta larga de mancaruri gustoase de care se pot bucura cat timp cei mici sunt la joaca.
Dumbrava Veseliei este un spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat.

Cea mai frumoasa zi din an, petrecerea cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau zilei onomastice va fi de neuitat alaturi de noi. Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti.

Petrecerile pentru copii sunt specialitatea noastra si abia asteptam sa creeam pentru copilul dumneavoastra cea mai reusita aniversare. Suntem pregatiti sa va oferim o gama larga de servicii de divertisment cu o calitate inalta. Petrecerile tematice pe care vi le propunem sunt originale, energice si educative pentru copii.