Club Copii - Locuri de joaca Constanta

Loc De Joaca Pentru Copii Constanta

Club Copii - Locuri de joaca Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Constanta: Loc De Joaca Pentru Copii Constanta.

Despre Noi


Loc de joaca pentru copii | Organizare evenimente pentru copii Constanta

 Loc de joaca Constanta este un spatiul de joaca de la cei mai mici pana la cei voinici, unde se vor putea juca intr-un mediu sigur si primitor, dotat cu diverse si inedite jucarii, cu tobogane; piscina cu bile; tunele, leagane, balansoare, masini electrice, trotinete, teren de minifotbal etc. Loc de joaca Constanta este locul perfect pentru a organiza petrecerea pentru ziua de nastere a copiilor, ziua numelui, evenimente speciale, serbari sau alte activitati creative.

 La noi puteti beneficia si de cele mai reusite petreceri aniversare, unde fiecare petrecere este plina de momente de neuitat, magicieni, personaje din povesti, clovni, pictura pe fata, baloane, concursuri, cadouri, confetti, dulciuri, toate aceste clipe minunate fiind surprinse de un fotograf profesionist,  pentru a crea amintiri magice.

 Loc de joaca Constanta organizeaza si petreceri tematice cu ocazia diverselor evenimente pe tot parcursul anului, iar in fiecare luna realizeaza un program special , prin care ofera ocazia tuturor copiilor de a demonstra cat sunt de talentati. Astfel, pot participa la diverse jocuri antrenante, concursuri, dans, karaoke, si multe alte surprize, iar rasplata va fi pe masura.

O multitudine de activitati variate sunt gata de a fi explorate si stapanite de copii de toate varstele: jucarii moi, gonflabile, tobogane, piscine si tunuri cu bile, iar gama de echipamentele nou introduse, precum caruselul, trambulinele uriase, cat si panourile cu ecrane tactile, stimuleaza nu doar motricitatea, ci si abilitatile cognitive. 

 Asadar esti invitat sa te aventurezi in tinutul nostru, un loc parca desprins din cele mai frumoase povesti fara sfarsit, unde distractia si misterul salasluiesc in armonie si unde oricine poate deveni ceea ce a visat mereu. Fie ca te imaginezi pirat, navigand pe cele mai adanci mari in cautarea celor mai tainic ascunse comori, fie ca esti un super-erou ce reuseste sa evite chiar si cele mai dificile capcane in lupta pentru binele suprem, ori esti o mica printesa zburdalnica ce isi protejeaza si stapaneste regatul cu daruire si pasiune, aici vei descoperi ca toate fanteziile devin realitate si fiecare zi reprezinta cate o escapada diferita.

Servicii

 • Baton Jumbo (cu bomboane si confetti) 
 • Masina baloane de sapun 
 • Pinata mica (confetti, dulciuri si jucArioare) 
 • Pinata mare (confetti, dulciuri si jucarioare) 
 • Animator 
 • Face painting si baloane modelate
 • Magician 
 • DJ Karaoke 
 • Covor de baloane 
 • Tun confetti 
 • $ampanie copii 

Pentru oferte personalizate (serbari, grupuri de gradinitit/petreceri private mot, botez, etc.) va stam la dispozitie.
Ne rezervam dreptul de a modifica tarifele fara a anunta in prealabil.
Va multumim pentru intelegere si va aseptam cu drag!