Club Copii - Locuri de joaca Constanta

Gymboland City Park / Gymboland Vivo!

Club Copii - Locuri de joaca Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Constanta: Gymboland City Park / Gymboland Vivo!.

Gymboland City Park
0754.033-801 / 0754.033-800
Loc de joaca | Organizare petreceri, aniversari, evenimente pentru copii

Program loc de joaca
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

petreceri copii loc de joaca city park constanta

Gymboland Vivo!
0754.033-801 / 0754.033-800
Loc de joaca | Organizare petreceri, aniversari, evenimente pentru copii

Program loc de joaca
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

loc de joaca petreceri copii constanta


Despre Noi

loc de joaca petrecei copii constantaCauti locul ideal pentru imbogatirea creativitatii, dezlantuirea imaginatiei si manifestarea bucuriei copilului tau? Pogonici te asteapta la Gymboland! Unde fantezia se impleteste cu voia buna, unde zambetele sunt de nelipsit, unde parintii sunt linistiti si copiii fericiti!

Gymboland este locul unde toti copiii sunt fericiti. Cel mai frumos loc unde copilaria prinde contur si imaginatia zburda peste cele mai colorate meleaguri, devenind realitate.

Copilaria, cel mai frumos dar al vietii, isi intinde aripile in taramul fermecat al jocului, construind un curcubeu de sentimente, de povesti fara sfarsit si de amintiri pline de culoare. Ariciul pogonici, ghemul nostru, isi va scutura tepii magici si te va transforma in orice personaj de poveste doresti.

Fiecare petrecere se pliaza pe dorintele si imaginatia sarbatoritilor, iar optiunile pentru a transforma visurile acestora in realitate sunt diverse si nenumarate. Imagineaza-ti, deci, o lume de baloane colorate, care se misca pe ritmul muzicii vesele, cu printi, printese, eroi si magicieni adusi la viata de animatorii nostri talentati, completata prin deliciul savorii unui tort personalizat, pregatit cu atentie si drag.

loc de joaca constantaToate gata sa gazduiasca distractia necontenita a micutilor petrecareti, intr-o atmosfera ce imbie la invatare prin joc si joaca, alaturi de cei dragi si de veselul arici Pogonici.

Toate acestea sub bagheta magica protectoare a personalului nostru binevoitor si pregatit, cat si a camerelor de supraveghere ce transmit non stop pe un LCD activitatea din cadrul locului de joaca, pentru ca cei mici sa fie in siguranta si cei mari multumiti si linistiti.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ingredientele pachetului potrivit experientei voastre minunate si inedite, iar de restul ne vom ocupa noi. Amintirile frumoase impreuna sunt garantate si vor fi impartasite de toti, de la cel mic, pana la cel mare. Totul pentru a construi o lume de nedescris, din al copilariei vis.


Servicii

Tarife loc de joaca:
Luni – Vineri: 25 lei
Sambata – Duminica: 30 lei (si sarbatori legale)

petreceri copii loc de joaca constanta

oferta petrecere copii constanta