Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 4

Yellow Place

Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 4: Yellow Place.

    Va asteptam cu drag la Yellow Place in mall-ul Vitantis Bucuresti. Am amenajat cu dragoste si grija un loc de joaca pentru copii de la 6 luni la 12 ani, un spatiu pentru petreceri si un spatiu dedicat jocurilor linistite si activitatilor creative.
    Vara aceasta avantajul este dublu ! In iulie si august, la completarea unui card de fidelitate primiti nu una, ci doua ore gratis, pe care sa le folositi cand doriti.

Servicii

    Spatiu si dotari:

Spatiu de joaca este sigur si atractiv, cu jucarii diverse, piscina mare cu bile, topogane, casute, plusuri, jocuri de constructie, structura modulara pe mai multe nivele, gonflabila, masinute cu pedale, papusi, masini , mese speciale de desen, multe alte jocuri si jucarii.
Organizam petreceri cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau zilei onomastice, spectacole de teatru pentru copii, concerte, lansari de carte, precum si cursuri si ateliere de lucru.


    Desen

Ii familiarizeaza pe copii cu mijloacele de expresie artistica, cu materiale si tehnici artistice, le incurajeaza procesele creative si initiativa, le dezvolta spiritul de observatie si capacitatea de a vedea si intelege frumosul;
Le dezvolta capacitatile motrice si coordonarea mana-ochi ;
Dezvolta personalitatea copilului intr-un mod liber si creative;
Dezvoltarea simtului estetic si a gustului pentru frumos;

    Modelaj

Dezvolta abilitatile motrice si coordonarea mana-ochi;
Dezvolta creativitatea si spontaneitatea;
Incurajeaza copiii sa-si exprime trairile si emotiile;
Dezvolta simtul estetic si gustul pentru frumos;

    Origami

Familiarizarea şi utilizarea unor tehnnici de lucru cu hârtia;
Confecţionarea şi evaluarea unor produse din hârtie ;
Dezvoltarea capacităţii de cooperare în scopul realizării unui produs;
Dezvoltarea simţului practice.