Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 4

Gymboland Sun Plaza

Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 4: Gymboland Sun Plaza .

Gymboland Sun Plaza
0754.033-802 / 0753.095-525
Loc de joaca | Organizare petreceri, aniversari, evenimente pentru copii

Program loc de joaca
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00


Despre Noi

loc de joaca sun plaza sector 4

loc de joaca sun plaza sector 4Cauti locul ideal pentru imbogatirea creativitatii, dezlantuirea imaginatiei si manifestarea bucuriei copilului tau? Pogonici te asteapta la Gymboland! Unde fantezia se impleteste cu voia buna, unde zambetele sunt de nelipsit, unde parintii sunt linistiti si copiii fericiti!

Gymboland este locul unde toti copiii sunt fericiti. Cel mai frumos loc unde copilaria prinde contur si imaginatia zburda peste cele mai colorate meleaguri, devenind realitate.

Copilaria, cel mai frumos dar al vietii, isi intinde aripile in taramul fermecat al jocului, construind un curcubeu de sentimente, de povesti fara sfarsit si de amintiri pline de culoare. Ariciul pogonici, ghemul nostru, isi va scutura tepii magici si te va transforma in orice personaj de poveste doresti.

Fiecare petrecere se pliaza pe dorintele si imaginatia sarbatoritilor, iar optiunile pentru a transforma visurile acestora in realitate sunt diverse si nenumarate. Imagineaza-ti, deci, o lume de baloane colorate, care se misca pe ritmul muzicii vesele, cu printi, printese, eroi si magicieni adusi la viata de animatorii nostri talentati, completata prin deliciul savorii unui tort personalizat, pregatit cu atentie si drag.

Toate gata sa gazduiasca distractia necontenita a micutilor petrecareti, intr-o atmosfera ce imbie la invatare prin joc si joaca, alaturi de cei dragi si de veselul arici Pogonici.

Toate acestea sub bagheta magica protectoare a personalului nostru binevoitor si pregatit, cat si a camerelor de supraveghere ce transmit non stop pe un LCD activitatea din cadrul locului de joaca, pentru ca cei mici sa fie in siguranta si cei mari multumiti si linistiti.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ingredientele pachetului potrivit experientei voastre minunate si inedite, iar de restul ne vom ocupa noi. Amintirile frumoase impreuna sunt garantate si vor fi impartasite de toti, de la cel mic, pana la cel mare. Totul pentru a construi o lume de nedescris, din al copilariei vis.

 

Servicii

Tarife loc de joaca:
Luni – Vineri: 35 lei
Sambata – Duminica: 40 lei (si sarbatori legale)

pachet loc de joaca sector 1

servicii loc de joaca petreceri copii sector 1

petreceri karaoke copii

mancare petreceri copii sector 1

loc de joaca copii

Oferte speciale

loc de joaca copii sector 4

Zona de ReCreatie invita toti copiii intre 4 si 11 ani la Zilele Portilor Deschise!
Pe 2, 3 si 4 Octombrie, intre orele 17:30 si 19:30 vor avea parte de surprize si pot participa la cursurile noastre demonstrative:

  • Actorie – jocuri de improvozatie, poezii poznase de dictie si exercitii cu emotiile
  • Dans si miscare creativa
  • Jocuri de mindfulness si relaxare creativa
  • O calatorie pe Covorasul Zburator
  • Vom face cunostinta cu personaje din povestile noastre
  • Vom intra in Atelierul Naturii unde ne vom juca cu materiale naturale: plante aromatice, uleiuri esentiale parfumate, cristale semi-pretioase si multe altele.

Cursuri demonstrative pentru copii:
Marti: Dans (4-6 ani) - 17:30
Atelierele Naturii (6-11 ani) 18:30

Miercuri: Actorie (4-6 ani) 17:30
Actorie (7-11 ani) 18:30

Joi: Covorasul Zburator (4-6 ani) 17:30
Ora de ReCreatie (7-11 ani) 18:30