Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 1

Petrecerea Din Cutie

Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 1: Petrecerea Din Cutie.

    Clovnul Marcellino, personaje de poveste si chiar Mos Craciun “ies” dintr-o cutie magica pregatiti pentru a lua startul in maratonul distractiei, alaturi de sarbatorit/sarbatorita si de prietenii acestuia.
    Fie ca este vorba de un clovn sturlubatic sau o printesa mofturoasa, de un costum de carnaval sau de un tort special, de baloane cu heliu sau de artificii, la “Petrecerea Din Cutie” vei gasi ceea ce cauti, precum si consultanta in organizarea petrecerii perfecte.
    Ghidusiile, jocurile nastrusnice, baloanele modelate si picturile pe fata care mai de care mai interesante sunt ingredientele principale ale petrecerilor reusite, marca “Petrecerea Din Cutie”.


    Petrecerea tematica, maratonul veseliei

De asemenea, poti opta pentru o petrecere tematica, deoarece sunt deliciul celor mici. ”Comoara Piratilor” sau “Castelul Printeselor” se transforma in adevarate maratoane ale veseliei.
Copii creativi ? Nicio problema ! Work-shop-urile de creatie sunt special pregatite, iar micii artisti vor realiza adevarate opere de arta sub atenta indrumare a animatorilor.
Nici cei mari nu vor fi uitati pe durata evenimentului; vor fi provocati la dans sau la intreceri sportive alaturi de cei mici si vor castiga premii surpriza.
La finalul petrecerii, personajele preferate pot lua parte la momentul tortului sau pot participa la despachetarea cadourilor de catre sarbatorit, alaturi de invitati.