Magazine Copii Bucuresti-Sector 5

Magazin copii Sector 5

Magazine Copii Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazine Copii Bucuresti-Sector 5: Magazin copii Sector 5.


Sfaturi si instrumente pentru descoperirea si dezvoltarea competentelor si aptitudinilor specifice fiecarui copil, pentru o evolutie armonioasa, catre un adult independent, increzator in fortele proprii, dezinvolt, curajos si echilibrat.
O selectie de produse cu ajutorul carora copiii au posibilitatea sa experimenteze activitati specifice inteligentelor multiple care definesc competentele si aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligentelor multiple”).Care este rolul educatiei daca nu acela de a pregati copilul pentru viata?
Educatia copilului presupune, pe de o parte, insusirea valorilor de familie, iar pe de alta parte, descoperirea lumii inconjuratoare din mai multe perspective: stiintifice, artistice, tehnic-mestesugaresti, etc..
Un instrument foarte util pentru invatarea activa este reprezentat de activitatile practice (in limba engleza: “learning by doing”, “hands-on learning”): excursii tematice; experimente stiintifice, activitati artistice, mestesugaresti, etc., avand la dispozitie jucarii si jocuri educationale adecvate varstei sau istrumente reale.

    Copiii se simt bine in preajma celorlati, doresc sa apartina grupurilor, ca si adultii ei nu traiesc izolat, au nevoie sa simta ca sunt conectati. Siguranta oferita in familie poate reprezenta prima treapta spre relationarea optima cu ceilalti.

Putem ajuta prin comunicarea si crearea deprinderilor de a exprima deschis ideile, conceptele si emotiile traite. Este important sa ascultam ce au de spus, sa acordam de fiecare data feed-back si sa avem grija la tonul vocii noastre pentru ca inflexiunile si timbrul vocal transmit mai mult decat cuvintele noastre.
Pentru a simti ca apartin, copiii au nevoie de atentia noastra – atentie pozitiva, speciala, timp pentru ei nu doar cu ei.
Organizarea unor intaniri cu copiii, intalniri de familie, reprezinta un bun prilej de a exersa incurajarea si aprecierea.

Categorii

     Muzica
     Arta si mestesuguri
     Stiinta
     Construire creativa
     Carti pentru parinti si copii
     Carduri cadou
     Craciun
     Jucarii bebelusi

 
Abilitati

     Logico-matematice
     Spatiale
     Kinestetice
     Muzicale
     Interpersonale
     Intrapersonale
     Lingvistice