Magazine Copii Bucuresti-Sector 3

World of Toys

Magazine Copii Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazine Copii Bucuresti-Sector 3: World of Toys.

    Jocurile Educative

Jocurile educative, asigura distractie maxima si ajuta dexteritatea mainii, dezvolta indemanarea, gandirea in spatiu, capacitatea de concentrare si la focalizarea atentiei.
Magazin copii Bucuresti, Jucarii
Formele geometrice se invata mai usor atunci cand sunt gandite in imagini concrete - capul e un rotund, coada e un arc de cerc, piciorul un dreptunghi. Sau micutii pot sa descopere alte variante!

Aceste jucarii dezvolta motricitatea fina, capacitatea de observare, gandirea, logica, recunoasterea culorilor si a formelor. Activitatile de educare a limbajului fac posibila cultivarea limbajului oral si scris, accentul punandu-se pe comunicare, pe dialogul liber, pe formarea deprinderii de exprimare coerenta si logica si de insusire a unor structuri gramaticale.

    
    Jocuri Interactive

Asigura o distractie perfecta, sunt jocuri amuzante pentru intreaga familie! Sunt ideale pentru dezvoltarea capacitatii de observare, memorare si de concentrare. Dezvolta rabdarea, spiritul competitiv şi capacitatea de a suporta cu uşurinta un insucces. Sunt jocuri palpitante cu diverse grade de dificultate! Dezvolta spiritul de comunicare, indeamna la joc de rol.

Jocurile logice sunt atractive si distractive aceste jucarii promoveaza activitatea de stimulare a creierului, iar stimularea creierului ajuta la dezvoltarea modelelor de gandire şi de reflexe şi o buna coordonare mana-ochi, sunt jocuri didactice matematice care introduc in verbalizare operatiile logice si urmaresc formarea abilitatilor pentru elaborarea judecatilor de valoare si de exprimare a unitatilor logice.

Dezvolta spiritul de observatie, logica, gandirea in spatiu, motricitatea fina, recunoasterea culorilor si a formelor, in timp ce asigura si distractie maxima.

    Toate jucariile vandute pe site-ul nostru provin de la producatori renumiti. Jucariile au toate certificarile de siguranta cerute de legislatia in vigoare.Magazin copii Bucuresti, Jucarii

    Toate produsele listate se afla in stocul nostru propriu iar stocul este controlat in timp real.
    
    Procentul de produse expediate neconform comenzii (inversiuni intre variante de produs, omitere expediere produse, etc) este de sub 0.5% din totalul comenzilor si eventualele erori se corecteaza pe cheltuiala noastra in max 24 ore de la semnalizarea problemei.

    Timpul de raspuns la eventualele retururi, reclamatii, probleme legate de produse este de 6 ore de la instiintarea noastra iar timpul de rezolvare a litigiului este de maxim 5 zile lucratoare.

    Va multumim pentru increderea dumneavoastra si va asteptam!
    
    Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre Click Aici