Gradinite Copii Sibiu

Gradinita Afterschool Sibiu

Gradinite Copii Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinite Copii Sibiu: Gradinita Afterschool Sibiu.

    Suntem dascali… suntem formatori de personalitati… dar inainte de toate suntem parinti.

    Cunoastem particularitatile de varsta ale copiilor… descoperim si respectam particularitatile individuale ale copilasului dumneavoastra.

    Respectam teoria in ceea ce primeste procesul instructiv – educativ… aplicam metode de predare in viziune moderna, metode centrate pe copil.

    JOCUL este principala sursa de achizitie a informatiilor si de formare a deprinderilor pe acest segment de varsta… JOCUL este prioritar in gradinita noastra: un joc dirijat, un joc didactic, un joc ce vizeaza formarea personalitatii copilului fara ca acesta sa resimta dificultatea transformarii.

    CUVANTUL este modalitatea de comunicare prioritara… Rostim cuvinte in limba romana, dar si germana si engleza.

    Miscarea este absolut necesara dezvoltarii armonioase a organismului… de aceea, ne miscam in pasi de dans, ne miscam in apa, ne miscam in aer liber, ne miscam …

    Omul este parte integranta din societate… deci, socializam si in afara programului de gradinita, la petreceri la activitati parinti-copii, la serbari, la vizionari de piese de teatru, toate organizate de colectivul gradinitei in colaborare cu profesionisti in domeniu

 

Servicii

    Vă propunem ceva pe interesul dumneavoastră:

  • Dacă copilul dumneavoastră poate merge, (1-1,5 ani) cu noi va face primii paşi în educaţia timpurie.
  • Program prelungit: de la ora 8 la 18 (PÂNĂ LA ULTIMUL PLECAT).
  • Copilul bolnav nu vi-l trimitem acasă – dispunem de CAMERA IZOLATOR unde-şi va desfăşura activitatea normală zilnică.
  • Implementarea conceptului M i n d L a bJOCUL MINŢII; “Poţi descoperi mai multe despre o persoană într-o oră de joc decât într-un an de conversaţie.” (Platon)
  • After school (clasele 0-IV)

Dorești ca fiul/fiica ta să vorbească limba germană? CURCUBEUL POVESTILOR îți oferă această posibilitate prin intermediul cadrelor didactice care vor îl vor învăța pe puiuțul tău prin joc limba germană

Oferim părinţilor posibilitatea de a-şi observa copiii în timpul activităţilor, fără să fie văzuţi de aceştia. Se poate nu doar în perioada de acomodare a copilului. Am amenajat special în acest scop un acvariu în perete. Va fi atracţia şi bucuria tuturor!

    After-School

Conceptul pe care se bazează Afterschool-ul este acela al educaţiei pozitive; Aceasta este o noua abordare a educaţiei fondată pe îngrijire, încredere şi respect pentru diversitate.
Toate activităţile noastre au la bază conceptul de învăţare prin joc şi disciplină pozitivă.
Programul nostru Afterschool oferă elevului nu numai un loc sigur pentru joacă şi învăţare, ci şi un context semnificativ în care poate învăţa comportamente adecvate prin interacţiunea cu ceilalţi.

Programul educaţional Afterschool :

    12.00 – 12.30 – Primirea copiilor
    12.30 – 13.00 – Servirea mesei de prânz (în regim catering)
    13.00 – 14.00 – Activităţi de recreere/odihnă
    14.00 – 15.30 – Efectuarea temelor sau activitati educationale specifice grupei de vârstă
    15.30 – 17.00 – Limba engleză/germană (3 ore pe săptămână), sport (1 ora si 30 minute pe săptămână), dezvoltare personală (3 ore)
    17.00-18.00- gustare-fruct de la noi, activităţi recreative si preluarea copiilor de către părinţi.