Gradinite Copii Rasnov

Gradinita Rasnov

Gradinite Copii Rasnov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinite Copii Rasnov: Gradinita Rasnov.

    Gradinita are atributul unui climat intern familial care permite o educatie in functie de ritmul propriu al fiecarui copil, de nevoile sale afective si de activitatea sa fundamentala, jocul. Activitatea se desfasoara intr-un spatiu ultramodern, aflat intr-o zona linistita, usor accesibila, fiind dotat si amenajat astfel incat copiii sa regaseasca confortul de acasa.
    Nimic din ceea ce faureste omul in efemera sa existenta nu se ridica atat la sublim, la creatie, daruire de sine, jertfa si implinire, pe cat este cresterea, educarea si dezvoltarea copiilor, cea mai deplina si sensibila bucurie a vietii. Ei sunt insusi rostul nostru de a fi. De aceea, noi ne ghidam dupa principiul “Copiii inainte de toate!”, esenta acestuia plasand copiii inaintea oricaror altor preocupari.
    Flexibilitatea si creativitatea in abordarea situatiilor didactice, evitarea rutinei, egalizarea sanselor educationale precum si eficientizarea invatarii sunt principiile urmarite de noi in activitatea zilnica.
    Oferim copiilor uneletele si resursele necesare descoperirii si explorarii lumii inconjuratoare prin activitati diversificate, toate aceste intr-un mod distractiv si vesel. Copiii nostrii asimileaza informatii vitale cresterii capacitatii proprii de a rezolva probleme cognitive foarte rapid si cu confidenta.

Incurajam:

   - explorarea si cunoasterea subiectelor atat de diversificate in ziua de azi in functie de abilitatile fiecaruia
   - exprimarea personala intr-un mod creativ, pozitiv si sincer
   - curiozitatea naturala a copiilor de a descoperi si experimenta cu lucruri noi

Cu noi, copilul va fi mereu in siguranțã, intr-un mediu iubitor si curat. Cu noi, copiii de azi vor fi liderii de maine.

Servicii

    Activitati obligatorii

educarea limbajului:- comunicare verbala si non-verbala; elemente de limbaj scris, citit; imbogatirea vocabularului; limba straina (engleza si/sau franceza)
activitati matematice:- cifre, numere, multimi; forme geometrice; operatii matematice simple
cunoasterea mediului:- familie, prieteni, vecini
educatie estetica:- educatie muzicala; educatie plastica; educatie practica; teatru pentru copii
educatie sociala:- educatie moral civica; educatie ecologica; educatie sanitara; educatie rutiera

    Activitati extracurriculare

vizite la muzee, plimbari si excursii in aer liber, vizionarea unor spectacole de teatru pentru copii sau circ


    Activitati optionale

In functie de optiunile parintilor, copiii au posibilitatea sa frecventeze cursuri de limbi straine (a doua limba straina), dans, muzica, pictura, teatru, activitati sportive.
Organizarea si participarea la activitatile optionale se face contra unei taxe perceputa de instructorul respectiv.