Gradinite Copii Bucuresti-Sector 2

Gradinita Sector 2

Gradinite Copii Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinite Copii Bucuresti-Sector 2: Gradinita Sector 2.

    Activitatile se desfasoara prin actiune, bazandu-se pe strategii activ-participative care incurajeaza plasarea copilului in situatia de a explora si de a deveni independent, si prin joc ca forma cea mai naturala de invatare. Avem In vedere faptul ca invatarea se produce eficient in momentul in care se co-activeaza ariile motorii, emotionale si rationale, si se Imbina activitati vizuale, auditive si kinestezice, apelandu-se practic la toate tipurile de inteligenta.
    Gradinita Lebada Alba pune in practica imbinarea ideilor din pedagogia traditionala cu ideile pedagogiilor alternative, promovand conceptul de dezvoltarea globala a copilului, in sensul ca pregatirea copilului pentru scoala si pentru viata trebuie sa aiba in vedere nu doar competente academice, ci in aceeasi masura, capacitati, deprinderi, atitudini ce tin de dezvoltarea socio-emotionala, cognitiva, precum si dezvoltarea psiho-motrica.
    Programul after school Lebada Alba vine in sprijinul atat al parintilor cat si al scolarilor. Timpul acordat propriilor copii e o problema tot mai importanta pentru persoanele active
    Numarul mare al orelor petrecute la serviciu lasa putin timp parintilor pentru a se mai ocupa de copii. Mamele casnice sunt tot mai rare ca procent fata de anii trecuti. Se pune atunci problema cu cine lasi copilul dupa scoala. Variantele cu bunica sau cu anumite persoane special angajate, in caz ca exista posibilitatea, au dezavantajul insuficientei socializari a odraslei. Intuind o astfel de cerere sau luandu-se dupa situatia din Vest, unele persoane au ales sa deschida centre „after school“.

Servicii

Activitati obligatorii si optionale:

Activitati curiculare:
- Cunoasterea mediului
- Educarea limbajului
- Activitati matematice
- Educatie fizica
- Educatie pentru societate
- Educatie muzicala
- Activitati artistico-plastice
- Activitati practice si elemente de activitate casnica
- Engleza si franceza – de baza
Limbi straine predate: engleza, franceza, germana, italiana, rusa si chineza.

Cursuri opţionale:
- Limbi straine: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, chineza si rusa;
- Maind Lab;
- Muzica – voce, chitara;
- Dans sportiv, dans modern, gimnastica aerobica;
- Tenis, inot;
- Karate;
- Balet, actorie;
- Pictura;
- Initiere PC;
- Dezvoltare personala.;
- Arta plasica si teatru – posibilitatea de a descoperi talente ale copilului dumneavoastra, de a dezvolta aceste abilitati si de a canaliza copilul pentru o cariera in domeniu;
- Educatie pentru sanatate – curs realizat cu sprijinul medicului stomatolog, nutritionist si medicului pediatru – gartuit in primul an de activitate.

Transport: La cerere