Gradinite Copii Bacau

Gradinita Bacau

Gradinite Copii Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinite Copii Bacau: Gradinita Bacau.

    La noi copilul tau va avea parte de caldura si siguranta. Intr-o atmosfera relaxanta si placuta, copii vor invata regulile de viata si comportament adecvat de la educatori cu experienta in strategiile noi, moderne de predare-invatare. Copilul este laudat, incurajat verbal, i se ofera recompense ca sa se simta comfortabil si apreciat pentru eforturile, actiunile si realizarile lui pozitive.
Astfel, copii vor veni in contact direct cu lumea inconjuratoare prin metode didactice conform programei in vigoare, cat si prin jocuri liber alese pe centre de activitate.
Anul scolar incepe la 1 Septembrie si se termina la 30 Iunie.
Oferta noastra intensiv engleza, cuprinde:
- Educatie cognitiva si de limbaj
- Educatie pentru stiinta -cunoasterea mediului, matematica, elemente de fizica si chimie
- Educatie estetica
- Educatie psiho-motorie
- Educatie afectiva
- Antrenament grafic

Calitatea pregatirii copiilor dumneavoastra este exigenta noastra
Limba engleza este folosita permanent, insusirea acesteia de catre copii facandu-se progresiv sub atenta supraveghere a personalului calificat.
Gradinita Oblio suplimenteaza programa educationala cu o curicula de dans si aerobic, educatie pe teme muzicale (notiuni de teorie si cunoasterea instrumentelor) precum si educatie in exprimarea artistica (folosirea limbajului corporal, notiuni de scenografie, manuirea papusilor si antrenament in interpretarea de roluri artistice).
Toate acestea sunt cuprinse in taxa lunara.

O actiune educationala de calitate are efect asupra dezvoltarii copiilor, prin urmare, grupele sunt de maxim 15 copii, permitand progresul fiecarui copil in ritmul propriu.
Perioadele de vacanta:
- 1 Iulie - 31 August – GRADINITA/Şcoala de vară. In perioada aceasta, copiii impartiti pe grupe de varsta, pot beneficia de un program special de vara. SE POT INSCRIE SI COPII DIN AFARA GRADINITEI.
- Sarbatorile de Iarna si de Paste (aprox. 2 saptamani, in functie de calendarul de vacanta stabilit de Ministerul Educatiei)

 Oferta gradinitei cuprinde program normal pentru patru grupe omogene, limba engleza cu profesor- trei zile pe saptamana , optionale adresate componentei artistice, educatiei muzicale si elemente de educare a limbajului. Sunt incluse si activitati de exersare a componentei psihosociale in Saptamana Altfel si programe extracurriculare.
    La programul prelungit, profesorul pentru activitatile recuperatorii si recreative coordoneaza  gupa mixta formata la solicitarea parintilor.
    Activitatile instructiv-educative se adreseaza copiilor de varste cuprinse intre 3 si 5ani. Pentru copiii in varsta de 2 ani se ofera un program experimental conform Programei nationale orientative pentru stimularea dezvoltarii copiilor cuprinsi intre varsta 0-3 ani. 
    Activităţile din grădiniţă se vor desfasura integrat după scenarii zilnice cu generice distincte care reunesc activităţi comune şi la alegere respectând tema şi subtema săptămânii sugerate in Curriculum national. Diversitatea şi varietatea materialelor încurajează copiii să se manifeste, să observe, să gândească, să-şi exprime ideile, să interpreteze date, să facă predicţii. Dominanta instructiva se concretizeaza in jurul dezvoltarii psihorelationale pentru a intampina nevoia societatii moderne de oameni integri, responsabili, creativi, capabili sa-si gestioneze propriile talente. 


    Obiective

Grijă deosebită pentru dezvoltarea holistica a copiilor - minte, corp, spirit
Competenţe pedagogice moderne (instruirea anuala a personalului)
Materiale didactice diverse, moderne
Unicitatea ofertei educationale in oras
Săli de grupa curate şi confortabile, amenajate specific tematicii proiectate saptamanal
Educaţie creştină
Un parteneriat puternic cu părinţii , comunitatea
Parteneriat international eficientizat de continuitatea programelor in decursul anilor
Calitatea muncii echipei si a rezultatelor copiilor apreciate prin distinctii, premii, acreditarea comisiei ARACIP
Parteneriat ACSI – scoli si gradinite crestine din tara si Europa

Servicii

Activitati obligatorii si optionale:

Oferta noastra intensiv engleza, cuprinde:
- Educatie cognitiva si de limbaj
- Educatie pentru stiinta -cunoasterea mediului, matematica, elemente de fizica si chimie
- Educatie estetica
- Educatie psiho-motorie
- Educatie afectiva
- Antrenament grafic

Optional
Club de arta si creatie
Club de teatru (actorie si teatru de papusi)
Club de dans
Club de balet
Club de pictura
Club de Karate
Club de Judo
Club de canto
Club de sah
Club aeromodele
Curs Limba Engleza
Curs Limba Germana
Curs Clape
Curs Chitara
Curs Tobe
Oblio Cercetasi
MesterX