Gradinite Copii Aiud

Gradinita cu program prelungit Aiud

Gradinite Copii Aiud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinite Copii Aiud: Gradinita cu program prelungit Aiud.

 Cu noi copilul tău este în siguranţă! Cu noi copilul tău are parte de educaţie! Cu noi copilul tău învaţă să fie iubit şi să iubească! ‘Deci fii cu noi !” 
Sloganul: “Joc şi educaţie”.

 Grădiniţa noastră îşi propune să fie o instituţie care să formeze personalităţi , să cizeleze mentalităţi şi care să formeze deprinderi , să ofere şanse egale tuturor copiilor. Prin întreaga activitate din gradiniţă se urmareşte garantarea pregătirii pentru adaptarea la viaţa şcolară, apoi la cea socială şi crearea unui climat de muncă şi învăţare , stimulativ şi creativ. Noi oferim copiilor posibilitatea de exprimare a propriei identităţi asigurând tuturor egalitate de şanse.

 Dată în folosință în anul 1981  în cartierul Sergent Haţegan sub denumirea  G.P.P Nr.3, aceasta fuzionează în anul 1993 cu G.P.N. nr.10. Acestor două instituții li se adaugă în anul 2004 G.P.N.nr.5 luând și numele acesteia. În 2006 grădiniţa fuzionează cu G.P.P. Nr.1 şi devine G.P.P Nr.5. În aprilie 2007 , denumirea grădiniţei devine G.P.P. “Primii Paşi”. Grădiniţa funcționează în prezent cu 7 grupe – 4 în regim de program prelungit şi 3 în regim de program normal. La data de 1.09.2011, devine structură a Şcolii Gimnaziale "Ovidiu Hulea" Aiud.

Servicii

 Dotari

 Unitatea este racordată la apă-canal , gaz metan , electricitate şi internet. Dispune de 7 săli de clasă amenajate corespunzator cerinţelor educaţionale , o sală de mese pentru copiii de la program prelungit , cabinet metodic , bloc alimentar şi centrală termică proprie.

 Regulament

 Activitatea instructiv-educativă, în instituţiile de învăţământ preşcolar, se organizează în conformitate cu prevederile legale generale referitoare la organizarea învăţământului pe nivele şi tipuri. Activitatea internă se organizează în baza prevederilor Regulamentului de ordine interioară, aprobat de Consiliul de administraţie al grădinitţei. Regulamentul de ordine interioară respectă cadrul legislativ general şi particularizează aspectele specifice unităţii noastre preşcolare. Regulamentul de ordine interioară cuprinde norme cu caracter de obligativitate pentru întregul personal din unitate, precum şi norme pe compartimente şi domenii de activitate.
 

Program normal:

Grupa mica (3-4ani)

Grupa mijlocie (4-5 ani)

Grupa mare (5-6 ani) 


Program prelungit:

Grupa anteprescolara (2-3 ani)

Grupa mica (3-4 ani)

Grupa mijlocie ) (4-5 ani)

Grupa mare (5-6 ani)