Club Copii - Locuri de joaca Titu

Loc de Joaca Copii Titu

Club Copii - Locuri de joaca Titu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Titu: Loc de Joaca Copii Titu.

    Petreceri pentru orice ocazie, orice buzunar si indiferent de varsta, de la 2 anisori pana la adolescenti!
    Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati si sa rezervati locatia noastra si veti beneficia de servicii de inalta calitate.
    Pe parinti ii asteapta o paleta larga de mancaruri gustoase de care se pot bucura cat timp cei mici sunt la joaca.
    Necesitatea unui spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat.
    Cea mai frumoasa zi din an, petrecerea cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau zilei onomastice va fi de neuitat alaturi de noi. Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti: clown, pirat, Spiderman, Peter Pan, printesa, Alba ca Zapada, Tinkerbell, Cenusareasa, Aurora, Belle, Mickey Mouse, Minnie,  Jasmine, Aladin, Neinfricata, Mica Sirena, spiridus, ingeras, etc care va modela baloane, va picta pe fata si va organiza jocuri si concursuri cu invitatii, cea mai buna si proaspata mincare, cele mai distractive jocuri, decoratiuni din baloane, tunuri cu confetti, numeroase surprize.
    Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.

Servicii

Escalada in copaci

    Acest traseu este destinat adultilor sau copiilor peste 8 ani cu inaltimea peste 1m20 insotiti obligatoriu de un adult.
    Dupa echiparea cu ham, absorbant de soc in Y, scripete, manusi, adultii si copiii urmeaza obligatoriu un instructaj pe pista de incercare cu monitorii nostri.
    „Traseul verde” este situat la o inaltime cuprinsa intre 4 si 5m50 si are 10 ateliere: podul indianului, scara zburatoare, pod, plasa verticala, pod nepalez, bustean, tiroliana descendenta, balansoare, sania, tiroliana cu aterizare pe sol.

Perete de escalada

    Nu va este frica de inaltime?
    Foarte bine, atunci va asteptam la peretele nostru de escalada unde veti incerca senzatii tari in deplina siguranta.

Tir cu arcul (initiere)

    Pentru cei curiosi (si curajosi) care au vrut intotdeauna sa-l imite pe Robin Hood, va punem la dispozitie o zona de initiere la tras cu arcul. Veti urma un instructaj obligatoriu, inainte de a trage la tinta!

Minigolf

    o distractie pentru toata familia!
    Fie ca sunteti incepatori sau aveti deja experienta in acest joc, indiferent de varsta si … ocupatie, Aventura Parc va invita sa descoperiti cele 9 platforme de minigolf.


Pétanque

    Punct ochit, punct lovit!
    Distrati-va cu familia sau prietenii cu acest joc tipic francez, pe care desigur l-ati descoperit urmarind aventurile jandarmului de la St Tropez!


Si multe alte posibilitati de a avea un timp minunat prin activitati diverse oferite de noi!