Club Copii - Locuri de joaca Sebes

Loc de Joaca Copii Sebes

Club Copii - Locuri de joaca Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Sebes: Loc de Joaca Copii Sebes.

  Loc de joaca si socializare pt copii, pictat pe fata, costumatii ,muzica si activitati creative! Cursuri de engleza pentru cei mici!

  Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.
  Necesitatea unui spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat.

Servicii

Program:

Lu - Vi:
15:30 - 20:30

Sâm - Dum:
16:30 - 20:00