Club Copii - Locuri de joaca Roman

Loc de Joaca Copii Roman

Club Copii - Locuri de joaca Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Roman: Loc de Joaca Copii Roman.

Clubul are o suprafata de aprox. 200 mp , fiind compus dintr-o sala de joaca dotata cu un ansamblu gomflabil , piscina cu bile , ambiant specific copilariei si o sala de petreceri cu capacitate de 30 persoane , complet echipata cu miniscena , sistem karaoche + sonorizare cu statie profesionala + sistem disco cu lasere , colectii costume carnaval , recuzita pentru facepainting , tatuaje , animatori cu experienta in domeniu , catering propriu si torturi personalizate .

 De asemenea, clubul nostru dispune de un spatiu special amenajat pentru parinti, dotat cu sistem karaoke si sistem video, de unde pot urmari petrecerea copiilor.

 Aici organizam petreceri pentru orice ocazie si orice buzunar, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani , iar  tot ce trebuie sa faceti este sa sunati si sa rezervati locatia noastra si veti beneficia de servicii de cea mai inalta calitate.
 Pe parinti ii asteapta o paleta larga de mancaruri gustoase de care se pot bucura cat timp cei mici sunt la joaca.
 Necesitatea unui spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat.
 Cea mai frumoasa zi din an, petrecerea cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau zilei onomastice va fi de neuitat alaturi de noi. Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti.

  Petrecerile pentru copii sunt specialitatea noastra si abia asteptam sa creeam pentru copilul dumneavoastra cea mai reusita aniversare. Suntem pregatiti sa va oferim o gama larga de servicii de divertisment cu o calitate inalta. Petrecerile tematice pe care vi le propunem sunt originale, energice si educative pentru copii. 

 Ca parinti, trebuie  să încurajăm copiii în activităţile lor, să constientizăm marea noastră responsabilitate faţă de această generaţie, cu reale înclinaţii artistice dar şi cu dorinţa de a-şi dezvolta o personalitate armonioasa, bucurandu-se de o copilarie frumoasa . Să-i ajutăm să creadă în puterile lor, în ceea ce sunt şi în ceea ce pot deveni. Clubul Chianti Junior va sta la dispozitie pentru toate aceste lucruri.

  La clubul  nostru copii Chianti Junior, din Roman, judetul Neamt, veti descoperi locul ideal pentru aniversarea copiilor dumneavoastra sau pentru orice alt eveniment special din viata lor.

Servicii

 Clubul nostru pentru copii ofera la cea mai inalta calitate urmatoarele servicii:

  • sala de joaca dotata cu un ansamblu gomflabil
  • piscina cu bile
  • ambiant specific copilariei si o sala de petreceri cu capacitate de 30 persoane  complet echipata cu miniscena
  • sistem karaoche + sonorizare cu statie profesionala + sistem disco cu lasere
  • colectii costume carnaval
  • recuzita pentru facepainting
  • tatuaje
  • animatori cu experienta in domeniu
  • catering propriu si torturi personalizate .

Galerie foto