Club Copii - Locuri de joaca Piatra Neamt

Loc de Joaca Copii Piatra Neamt

Club Copii - Locuri de joaca Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Piatra Neamt: Loc de Joaca Copii Piatra Neamt.

    In Piatra Neamt exista un loc ideal pentru copiii a caror parinti sunt solicitati intreaga zi la locul de munca. Este un loc unde copilul dumneavoastra este asteptat oricand pentru a-si petrece timpul de dupa scoala intr-un mod creativ, educativ, constructiv si confortabil lui, dar si dumneavoastra. Cand va intoarceti acasa, dupa o zi de munca va veti putea petrece mai mult timp cu copilul dumneavoastra deoarece acesta are temele scrise, lectiile invatate si cu multe noutati acumulate din punct de vedere intelectual, relational si comunicational.
    Locul este ideal pentru copii deoarece au la dispozitie atat o casuta -ca din povesti- unde se poti simti ocrotiti si indrumati, cat si o curte larga, plina de verdeata unde se pot bucura de libertate deplina de miscare in aer liber.
    Personalul este bine instruit, calificat pentru a contribui la stimularea intelectuala, relationala, comunicationala a copiilor potrivite varstei.


Club ABC After School va ofera

    Supraveghere si ajutor la lectii
        Oportunitatea de a studia limbi straine
        Cursuri de dezvoltare personala
        Transport de la scoala la Club ABC (Optional de Club ABC acasa, la sfarsitul programului)
        O masa calda, gustare
        Timp pentru joc
        Timp pentru relaxare
        Consultanta psiho-pedagocica
        Petreceri, aniversari pentru copii inscrisi la Club ABC After School
        Confort
        Informare completa