Club Copii - Locuri de joaca Onesti

Loc de Joaca Petreceri Copii Onesti

Club Copii - Locuri de joaca Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Onesti: Loc de Joaca Petreceri Copii Onesti.

Oaki© Club organizeaza evenimente corporate si petreceri copii Craciun, inchiriaza Mos Craciun, craciunite, reni, animatori si personaje de poveste la petreceri pentru copii acasa, in gradinite, hoteluri, pensiuni si sedii de firma sau alte locatii din Brasov, Sibiu, Campina, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Blaj, Poiana Brasov, Rasnov, Pitesti, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Medias, Sighisoara, Targu Mures, Campulung, Busteni, Moieciu, Bran, Odorheiu Secuiesc, Breaza, Buzau si nu numai.

petreceri copii de craciun

Cu o experienta de sase ani in organizarea de petreceri pentru copii si a evenimentelor corporate pentru copii, Oaki© Club are o oferta diversificata si completa de jocuri si distractie la petreceri pentru copii de Craciun.
Pentru petrecerile de Craciun organizate pentru copii de catre firme, hoteluri, pensiuni, gradinite sau la domiciliu va oferim programe de animatie si divertisment cu tematica adecvata ( Sumo Party, Disco Party, Corabia Piratilor, Poveste de Craciun, Clinchet de Clopotel, Manute pe zapada ). Programul petrecerii de Craciun pentru copii va fi structurat pentru durata aleasa de d-voastra pentru eveniment, petrecerea copiilor desfasurandu-se pe un fundal muzical adecvat varstei copiilor participanti si a tematicii alese pentru petrecere.

Fie ca este vorba de petreceri pentru copii de Craciun cu un grup mic de invitati sau de evenimente corporate de Craciun organizate pentru 500 de copii, Oaki Club este partenerul specializat in servicii, logistica, produse si programe de animatie si divertisment pentru copii.

Servicii

PRETURI ANIMATORI COPII si alte servicii pt PETRECERI COPII

Tarif animatori copii la domiciliu 

- solicitati telefonic sau prin e-mail o oferta..
In functie de numarul de personaje si durata petrecerii preturile sunt negociabile.

Tarif face-painting la domiciliu 


Face-painting copii ..........solicitati telefonic sau prin e-mail o oferta. 
Face-painting adulti .........solicitati telefonic sau prin e-mail o oferta.

Tarif Teatru de Papusi / Marionete: 


Teatru de papusi/marionete la clubul Oaki - 100 lei / reprezentatie de 20 minute.
Teatru de papusi/marionete la domiciliu - 180 lei / reprezentatie de 20 minute.
Preturile sunt valabile pentru Brasov. Pentru teatru de papusi/marionete pentru copii in alte localitati se adauga pretul transportului; solicitati telefonic sau prin e-mail o oferta.

Tarif masina pentru baloane de sapun 


Masini pentru baloane de sapun (2 masini) - 180 lei / petrecere de 2 ore.
Masinile vor produce baloane de sapun in trei reprize a cate 20 minute.

Pentru petreceri organizate cu ocazia Craciunului, mai mari de 3 ore sau pentru pachete de evenimente (animatie petreceri copii) de 2-3 ore pe zi pentru un minim de 3 zile oferim reduceri. Pentru oferte personalizate si programari, asteptam o comanda ferma pe office@oakiclub.ro din partea dvs!
Organizari petreceri de Craciun pentru copii si Inchirieri Mos Craciun in Brasov, Sebes, Mures, Sibiu, Sighisoara, Ploiesti, Campuling, Bucuresti, Predeal, Sinaia, Bran, Moieciu, Rasnov, Fagaras ...