Club Copii - Locuri de joaca Lugoj

Loc de Joaca Petreceri Copii Lugoj

Club Copii - Locuri de joaca Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Lugoj: Loc de Joaca Petreceri Copii Lugoj.

    Toti copii iubesc jocurile si distractia. PlayZone vine in ajutorul parintilor cu super oferte de distractie. Vara aceasta, echipa PlayZone, v-a pregatit multe concursuri, jocuri si surprize care sa asigure ca copii Dvs. se vor distra de minune.
    PlayZone este unul dintre cele mai mari locuri de joaca din oras. Aici copii vor gasi tot ce au nevoie ca sa se distreze: tobogane mici si mari, saltea de sarit, piscina cu bile, labirint etc. De asemenea, locul de joaca, dispune si de unii dintre cei mai buni animatori din oras.
    PlayZone are pe langa locul de joaca si o sala pentru petreceri care poate fi decorata tematic in functie de preferintele copiilor. De asemenea nici parintii nu sunt ignorati, PlayZone punand la dispozitia lor o zona speciala unde pot sa se relaxeze in timp ce copii au parte super distractie.

Servicii

    Garantat ai tot ce-ti trebuie pentru o petrecere super (distractie, mancare, sucuri, tort personalizat, animator, sala amenajata pe tematica aleasa, loc de joaca cu tobogane si labirinte):

Accesul la locul de joaca pe durata intregii petreceri
Tort de ciocolata/fructe/combinatie(diverse sortimente la alegere)
Meniu: minipizza copii, snitel de pui cu cartofi pai/piure, etc.
Sampanie
Bauturi: apa plata si suc
Set party simple de unica folosinta
Muzica - discoteca
Supraveghere copii
Animator care organizeaza program de dans, jocuri si concursuri sportive, distractive, de persipicacitate, etc.

    Pictura pe fata

Este populara la copiii de toate varstele si la orice eveniment. Copiii adora sa se poata "transforma" in eroii lor preferati din desene animate sau din povesti. La PlayZone,fie ca este vorba de dragoni sau fluturasi, veti gasi uni dintre cei mai pasionati artisti gata sa indeplineasca dorintele celor mici.

    Animatori

O petrecere poate sa aiba loc in cea mai frumos decorata sala de petreceri din lume aceea petrecere tot ar fi plictisitoare daca nu are parte de un animator/i profesionist care sa stie sa distreze invitati. De aceea la PlayZone avem grija ca animatorii sa fie cei mai buni si astfel petrecerile sa fie memorabile.