Club Copii - Locuri de joaca Floresti

Happy Park

Club Copii - Locuri de joaca Floresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Floresti: Happy Park.

1511137_793018127435669_995114603190984497_n_400

  Happy PARK, situat in Floresti, pe Str. Avram Iancu, Nr. 492-500 , Intrarea 4, Sala 182, la etaj isi asteapta cu drag vizitatorii pe toata durata programului casei de joaca unde pot folosi toate obiectele si posibilitatie de joaca. Parculetul de joaca este realizat conform standardelor europene, iar modulele de joaca au fost testate de specialisti in dezvoltarea miscarii. Accesul in parc se face dupa plata taxei de intrare de 9 Ron, dupa care fiecare sfert de ora inceput este 4 Ron, suma achitandu-se la plecare. De asemenea, in incinta clubului nostru puteti achizitiona si abonamente ce asigura facilitati membrilor care revin, prin tichete bonus.

 Modulele clubului nostru: labirint supraetajat, turn zig-zag, leagan, scari, leagan in forma de minge, capcana indiana, tobogane,  castel gonflabil, piscina cu bile, elemente de constructie buretoase, jucarii creative.

 Happy Park va asigura de asemenea si servicii de supraveghere a copiilor peste 3 ani in timpul in care dumneavoastra sunteti ocupati.

 Scolile si gradinitele beneficiaza pe parcusul intregului an, in fiecare saptamana de luni pana joi, intre orele 10:00 - 16:00 de o reducere 30-50% pentru grupele de peste 10 copii. Tot ce trebuie sa faceti este  sa disuctati cu noi despre rezervari, iar noi va asiguram ca ii vom face fericiti pe cei mici!

  Happy PARK ofera posibilitatea scolilor si gradinitelor sa realizeze ore de sport alternative sau ore de joaca, pentru copii cu varste cuprinse intre 1-9 ani.

 _dsc0133_400 Clubul nostru se adreseaza celor care sarbatoresc ceva sau pur si simplu vor sa se distreze cu adevarat. Copii sau parinti, va asteptam la Happy PARK, din Floresti, judetul Cluj pentru :

  • Centru de miscare pentru copii
  • Organizari de aniversari pentru copii
  • Supraveghere copii
  • Parc de joaca interior

 Ca parinti, trebuie  să încurajăm copiii în activităţile lor, să constientizăm marea noastră responsabilitate faţă de această generaţie cu reale înclinaţii artistice dar şi cu dorinţa de a-şi dezvolta o personalitate armonioasa, bucurandu-se de o copilarie frumoasa . Să-i ajutăm să creadă în puterile lor, în ceea ce sunt şi în ceea ce pot deveni. Clubul  Happy PARK va sta la dispozitie pentru toate aceste lucruri.

 

Servicii

 
_dsc0110_400Happy PARK va ofera:

  • sala de joaca dotata  cu toate facilitatile necesare
  • piscina cu bile
  • ambiant specific copilarie
  • bufet, unde puteti gasi sucuri, dulciuri si altele
  • petreceri personalizate pentru copii

 

 

Galerie foto