Club Copii - Locuri de joaca Drobeta Turnu Severin

Loc de Joaca Copii Drobeta

Club Copii - Locuri de joaca Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Drobeta Turnu Severin: Loc de Joaca Copii Drobeta.

    Petreceri copii. Hai la joaca!!! CLUB MICKEY, cel mai mare loc de joaca si de petreceri pentru copii din SEVERIN!

    Petreceri pentru orice ocazie, orice buzunar si indiferent de varsta, de la 2 anisori pana la adolescenti!

    Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati si sa rezervati locatia noastra si veti beneficia de servicii de inalta calitate.

    Necesitatea unui spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat.

    Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact.

    Pentru ca stim cat de importante sunt cartile in dezvoltarea intelectuala si educarea copiilor nostri am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde organizam si seri de citit povesti.


Servicii

    Locul de joaca CLUB MICKEY DECEBAL ofera pentru copii de toate varstele labirinturi, trampoline, atelier de creaţie, petreceri organizate, aniversări, serbări şi reprezentaţii artistice, karaoke live, discotecă, lumini, maşină de fum, baloane de săpun, mascote si multe alte cadouri şi surprize pentru copilul tău!