Club Copii - Locuri de joaca Cluj Napoca

Caravana veseliei

Club Copii - Locuri de joaca Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Cluj Napoca: Caravana veseliei.

Caravana Veseliei este un club pentru copiii din Cluj-Napoca, situat in cartierul Grigorescu. Aici se organizeaza petreceri pentru copii și cursuri pentru preșcolari. În particular aici se fac și activități pentru copii sub 3 ani.

Servicii

    Petreceri pentru copii

La Caravana veseliei se pot organiza petreceri pentru copii ori se poate inchiria sala, urmand ca parintii sa se ocupe de intreaga organizare. Spatiul este generos, sunt 120 mp incaperi modern amenajate si decorate, precum si 520 mp de spatiu de joaca in aer liber. Petrecerile se organizeaza de vineri pana duminica, pentru copii de la 1 la 12 ani. O petrecere dureaza trei ore, daca se depaseste timpul se platesc 50 lei/jumatate de ora. Pretul unei petreceri variaza in functie de numarul de copii si se face pentru minim 10 copii. Fiecare petrecere este personalizata cu invitatii, cadouri, decoratiuni.

Petreceri locatia proprie si alte locatii:
        - gradinite, cu pachet special de animatie ce cuprinde doua personaje, pictura pe fata, baloane modelabie, dansuri, jocuri tematice timp de o ora si jumatate la tarif unic indiferent de numarul de copii.
        - locatii preferate si agreate de dvs.
        - ne deplasam si in localitatea dvs. de domiciliu.
        - evenimente corporate ( lanasari, petrecereri, evenimente firme ).

Organizare ( inchiriere ) in cadrul clubului, serbari, banchete sau alte evenimente pentru copii.
        - personaje animate ( printi, printese, Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa, Pinochio, Vrajitoare, Jasmine, Clownita, Mascota Silvester, Minnie, Michey, Winnie the Pooh)
        - decoratiuni:
        - face painting:
        - tun confetti;
        - album foto personalizat;
        - filmuletul petrecerii;
        - inchirieri costume si accesorii pentru petrecere;
        - inchirieri Mos Craciun;


 Caravana Prichindeilor

Pentru copiii intre 1 si 3-4 ani se organizeaza Caravana Prichindeilor, un club cu intalniri regulate in care copiii (insotiti de un adult din familie) socializeaza si invata prin joaca. Intalnirile dureaza 1,5 ore, din care prima ora este dedicata activitatilor libere iar in cele 30 de minute ramase se organizeaza diferite activitati de invatare (ex. invatarea culorilor, formelor, a animalelor, etc) prin joaca. Intalnirile se organizeaza pentru maxim 10 copii, cu programare.

    Școala de vară

Caravana veseliei propune un club de vacanță cu program de la 8:30 până la 17:00 pentru copii intre 3 și 12 ani pe toată perioada vacanței. Programul zilnic include activități sportive (susținute de Adrian Muntean de la Minute de Mișcare), activități creative (susținute de prof. Ecaterina Macovei) și activități educative. Micul dejun si prânzul sunt incluse în preț.


    Desen

Ii familiarizeaza pe copii cu mijloacele de expresie artistica, cu materiale si tehnici artistice, le incurajeaza procesele creative si initiativa, le dezvolta spiritul de observatie si capacitatea de a vedea si intelege frumosul;
Le dezvolta capacitatile motrice si coordonarea mana-ochi ;
Dezvolta personalitatea copilului intr-un mod liber si creative;
Dezvoltarea simtului estetic si a gustului pentru frumos;

    Modelaj

Dezvolta abilitatile motrice si coordonarea mana-ochi;
Dezvolta creativitatea si spontaneitatea;
Incurajeaza copiii sa-si exprime trairile si emotiile;
Dezvolta simtul estetic si gustul pentru frumos;

    Origami

Familiarizarea si utilizarea unor tehnnici de lucru cu hârtia;
Confectionarea si evaluarea unor produse din hârtie ;
Dezvoltarea capacitatii de cooperare in scopul realizarii unui produs;
Dezvoltarea simtului practice.