Club Copii - Locuri de joaca Buzau

Loc de Joaca Copii Buzau

Club Copii - Locuri de joaca Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Buzau: Loc de Joaca Copii Buzau.

    Copiii Smart sunt invatati sa invete, sa se odihneasca prin joc, sa se distreze prin invatarea limbilor straine.
    Pentru ca stim cit de importante sunt cartile in dezvoltarea intelectuala si educarea copiilor nostri am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde organizam si seri de citit povesti.
    Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.

Servicii

    Activitati in limba engleza

Impreuna cu toti membrii clubului pentru a-i ajuta pe copii sa deschida noi cai de comunicare intr-o limba straina.
Zilnic sunt desfasurate jocuri in limba engleza dar si cursuri intensive pentru cei avansati.
In functie de nivel copiii sunt impartiti pe grupe.


    Activitari obtionale

Cursul de dans are ca suport auditii muzicale adecvate stilului de dans respectiv, dansuri diferite invatate din placerea miscarii si a dragostei pentru comunicarea prin muzica.
Limba germana este considerata de copiii Smart limba straina pe care o invata, limba din care de cele mai multe ori traduc in engleza si nu in romana. Limba germana ii face sa inteleaga cat de multe stiu deja in limba engleza.
Muzica
Activitatile insotite de pian si chitara au ca obiective: formarea deprinderilor de respiratie si de cant, participarea copiilor la jocuri muzicale, formarea deprinderilor de a canta in grup si individual si de a recunoaste vizual instrumentele muzicale.    Cursuri de limba engleza si germana pentru copii

Se adreseaza celor care doresc sa studieze intensiv limbile straine in sistem de meditatii pe grupe mici de elevi si pe niveluri de pregatire avand la dispozitie cursuri si mijloace audio-video moderne.
Metodele folosite imbina studiul temeinic cu jocuri si actvitati relaxante.

Limba engleza

Program:
-Clubul de engleza(copii intre 4-7 ani)
-Meditatii(copii peste 7 ani)
-Pregatire pentru examenele Cambridge(YLE, KET, PET,FCE)
Program: luni,marti, miercuri, joi, vineri 09.00-11.00, 17.30-19.30


Limba germana

Grupele se vor forma in functie de nivel si de nr. copiilor inscrisi.