Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 3

Loc de Joaca Copii Sector 3

Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Bucuresti-Sector 3: Loc de Joaca Copii Sector 3.

    Escalada nu este doar un sport al mintii si al trupului, este un mod de viata!
    Oferim cursuri de initiere in catarare pentru copii si adulti, organizam petreceri pentru copii la sala de escalada, teambuilding-uri la sala de escalada, tabere de escalada la munte pentru copii si adulti, tabere de aventura si de schi pentru copii in zone montane superbe. Inchiriem pereti portabili de escalada pentru evenimente. Instalam tiroliana la evenimente. Construim pereti de escalada in locatiile alese de beneficiari.
    Astazi, oamenii vor sa catere atat pentru distractie cat si pentru mentinerea conditiei fizice, majoritatea oraselor lumii avand cel putin o sala de escalada.
    Escalada indoor a capatat o popularitate foarte mare in lume, in ultimii ani, iar peretii artificiali de escalada pot fi vazuti, atat in sala cat si in aer liber, fixati permanent sau demontabili: in campusurile universitare, in salile de sport ale scolilor si gradinitelor, in interiorul centrelor comerciale, acolo unde se desfasoara activitati recreationale, in cadrul evenimentelor, dar si in sediile unor companii de prestigiu.
    Sub permanenta supraveghere si indrumare a unor instructori experimentati, copiii isi vor dezvolta pas cu pas deprinderile necesare in escalada, procesul de invatare fiind placut si provocator datorita jocurilor si exercitiilor tematice deosebit de variate.
    Pe langa deprinderea tehnicilor de catarare, dorim sa le imprimam copiilor dragostea pentru miscare si natura si sa ii indrumam spre  formarea unor deprinderi si insusiri ce le vor fi de folos in viata de zi cu zi. Activitatile si exercitiile abordate au ca obiective stimularea creativitatii copiilor si dezvoltarea aspectelor de ordin fizic in stransa legatura cu cele sociale, emotionale si intelectuale ale personalitatii lor.


Perete de escalada transversal

    Un astfel de perete este dispus mai mult pe orizontala decat pe verticala.
    Latimea peretelui este determinata de factori precum spatiul disponibil, bugetul si necesitatile, iar inaltimea nu depaseste de obicei 4m.
    Peretele poate avea una sau mai multe culori combinate, astfel incat designul sa fie placut si potrivit.
    Poate fi amplasat intr-o sala de sport, pe un hol sau pe un perete ori zid exterior.
    Saltele de aterizare amplasate la baza elimina orice risc. Atunci cand panoul nu este folosit acestea se pot ridica si ancora de perete, astfel incat sa nu permita escaladarea fara supraveghere, dar si pentru a permite utilizarea spatiului in alte scopuri.

Perete de escalada inalt

    Acest tip de perete este utilizat pentru escalada pe verticala, iar inaltimea sa poate varia, fiind determinata si de inaltimea salii.
    El va fi proiectat astfel incat sa corespunda spatiului de care dispuneti. Poate fi instalat intr-o sala sau in aer liber, avand structura de sustinere proprie sau fiind ancorat de un perete de rezistenta existent. Poate avea forme si culori variate.
    Impune utilizarea echipamentului specific pentru escalada: corzi, centuri de siguranta, dispozitive pentru asigurare. Totodata, personalul implicat in supraveghere si instruire trebuie sa cunosca modalitatea de asigurare a celor care se catara.
    Prin dispunerea unor saltele de aterizare la baza, el poate fi utilizat si ca perete transversal.

Perete de escalada modular

    Peretele de escalada modular reprezinta o alternativa la celelate tipuri de pereti.
    El poate avea forme si dimensiuni variate (cub, trapez, piramida, etc).
    Este ideal in cazul in care niciun perete nu poate fi folosit pentru montarea unui perete de escalada, instalarea sa necesitand doar un spatiu pe poadea.
    Pentru siguranta se vor folosi saltelele de aterizare.