Club Copii - Locuri de joaca Braila

Loc de joaca Braila

Club Copii - Locuri de joaca Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Braila: Loc de joaca Braila.


Loc de joaca pentru copii Braila
Organizare evenimente speciale (botez, aniversari, petreceri private etc)

 

Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti: clown, pirat, Spiderman, Peter Pan, printesa, Alba ca Zapada, Tinkerbell, Cenusareasa, Aurora, Belle, Mickey Mouse, Minnie, Jasmine, Aladin, Neinfricata, Mica Sirena, spiridus, ingeras, etc care va modela baloane, va picta pe fata si va organiza jocuri si concursuri cu invitatii, cea mai buna si proaspata mancare, cele mai distractive jocuri, decoratiuni din baloane, tunuri cu confetti, numeroase surprize.

De asemenea, venim in ajutorul parintilor fie ca e vorba de cateva ore la cumparaturi care copilului nu-i fac placere, fie de serbarea unui moment important din viata sa si nu doriti sa aveti deranj acasa, noi va putem fi de folos. Avem la indemana dotarile si profesionalismul necesar.