Club Copii - Locuri de joaca Braila

Loc de joaca BursuMania - Lounge&Parenting

Club Copii - Locuri de joaca Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Braila: Loc de joaca BursuMania - Lounge&Parenting.

BursuMania - Lounge&Parenting
Loc de joaca pentru copii Braila
Organizare evenimente speciale (botez, aniversari, petreceri private etc)
0745.535.604

loc de joaca copii brailaSpatiul nostru este delimitat pe doua nivele fiind alcatuit dintr-o zona de playground conceputa pentru copii cu varsta de pana la 7 ani si o alta zona destinata copiilor pasionati de tehnologie si jocuri interactive, cu varsta de peste 7 ani.

Zona de joaca cuprinde si o sectiune destinata parintilor pentru ca acestia sa poata lua parte la jocurile celor mici sau pot fi personajele preferate din povestile lor , avand posibilitatea sa se si relaxeze. Aceasta fiind situata la parterul cladirii cu posibilitatea observarii activitatii copiilor prin intermediul camerelor video. De asemenea, la dispozitia parintilor avem amenajat un minibar.

loc de joaca copii braila

Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti: clown, pirat, Spiderman, Peter Pan, printesa, Alba ca Zapada, Tinkerbell, Cenusareasa, Aurora, Belle, Mickey Mouse, Minnie, Jasmine, Aladin, Neinfricata, Mica Sirena, spiridus, ingeras, etc care va modela baloane, va picta pe fata si va organiza jocuri si concursuri cu invitatii, cea mai buna si proaspata mancare, cele mai distractive jocuri, decoratiuni din baloane, tunuri cu confetti, numeroase surprize.

loc de joaca copii braila

De asemenea, venim in ajutorul parintilor fie ca e vorba de cateva ore la cumparaturi care copilului nu-i fac placere, fie de serbarea unui moment important din viata sa si nu doriti sa aveti deranj acasa, noi va putem fi de folos. Avem la indemana dotarile si profesionalismul necesar.

Servicii

Spatiu de joacaclub copii braila

Pentru a asigura distractia micutilor dispunem de tobogan circular, tiroliana, trambulina, leagane, saci de box pentru copii, joc “X si 0”, traseu pentru echilibru, platforma pentru catarat.

Spatiul se afla la etaj si este destinat copiilor prescolari, insetati de cunoastere si cu multe curiozitati. Suprafata este confectionata integral din materiale omologate, special destinate spatiilor pentru copii.

Zona Hi-Techclub copii braila

Tehnologia ne inconjoara iar copiii nostri sunt atrasi de tot ce e nou. Noi, parintii, suntem datori sa le asiguram accesul la noi orizonturi pentru a se descoperi pe ei insisi ori pentru a descoperi noi pasiuni. Jocul este cea mai sanatoasa forma de cunoastere.
Va asteptam in acest scop cu: Cinema 7D, Laser Maze, Xbox One, Laser Killer, Nintendo Switch, Reflex.

Petreceri privateclub copii petreceri private copii braila

Punem la dispozitie Piñata tematica pentru ca distractia sa fie o explozie dulce. Stim cat de greu este sa-i multumesti pe copii, mai ales cand vine vorba de mancare. Am gasit echilibrul intre a alege o petrecere cu meniu sau fara. In functie de varsta sarbatoritului si a invitatilor acestuia, parintii pot savura, in spatiul destinat lor, consumatia favorita ori pot lua parte la distractie langa micutii lor.