Club Copii - Locuri de joaca Bacau

Loc de Joaca Copii Bacau

Club Copii - Locuri de joaca Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Bacau: Loc de Joaca Copii Bacau.

    Clownul Hapciu este atractia tuturor petrecerilor reusite. La implinirea a 5 ani de experienta, cu sute de petreceri si participarea a mii de copii, Hapciu şi Gasca lui aduce copilului tau cel mai mare si mai modern club de divertisment si petrecere a timpului liber!
    Noul loc de joacă şi divertisment poate fi atracţia maximă pentru petrecerea timpului liber, în sistem baby-sitting.Petrecerile se desfăşoară într-o atmosferă de basm cu decoruri unice, părinţii putându-şi admira copii din Cafeneaua lui Hapciu.
    Cu o suprafata de 230mp Noul Club Hapciu se adreseaza acum unei mai mari categorii de varsta de la 2 la 12 ani. Clowni, printese, mascote, pirati si alte personaje s-au adunat pentru a transforma zilele de nastere ale celor mici in clipe memorabile... Minidiscotecă, baloane, explodere, bouncere, topogane gomflabile, darts, air hockey, biliard, jucarii, carti de colorat... toate pentru ai oferi prichindelului dvs. clipe de neuitat alaturi de animatorii Clubului Hapciu.

Servicii

Petreceri locaţia proprie ( Club Hapciu ) şi alte locaţii:
        - gradiniţe, cu pachet special de animaţie ce cuprinde două personaje, pictură pe faţă, baloane modelabie, dansuri, jocuri tematice timp de o oră şi jumătate la tarif unic indiferent de numărul de copii.
        - locaţii preferate şi agreate de dvs.
        - ne deplasăm şi în localitatea dvs. de domiciliu.
        - evenimente corporate ( lanasări, petrecereri, evenimente firme ).

Organizare ( închiriere ) în cadrul clubului, serbări, banchete sau alte evenimente pentru copii.
        - personaje animate ( printi, printese, Albă ca Zăpada, Scufiţa Roşie, Cenusareasa, Pinochio, Vrăjitoare, Jasmine, Clowniţa, Mascota Silvester, Minnie, Michey, Winnie the Pooh)
        - decoraţiuni:
        - face painting:
        - tun confetti;
        - album foto personalizat;
        - filmuleţul petrecerii;
        - închirieri costume si accesorii pentru petrecere;
        - închirieri Moş Crăciun;