Club Copii - Locuri de joaca Alba Iulia

Ping si Pong

Club Copii - Locuri de joaca Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Alba Iulia: Ping si Pong.

    A fost odată ca niciodată un copil care era atât de fericit, încât avea tot timpul zâmbetul până la urechi. Se spune că la una dintre zilele lui de naştere au participat Ping şi Pong, iar copilul s-a distrat atât de tare, încât a continuat să râdă şi să fie optimist pe tot parcursul vieţii.
    Nu ne pricepem la nimic mai bine, decât la crearea unor poveşti pentru ziua copilului tău. Iar prin poveşti ne referim la petreceri tematice în care copiii se vor bucura de face-painting, jocuri, dansuri, cantece live la chitara şi de diverse personaje de poveste (clowni, indieni, prinţese etc.)
    Pentru ca şi părinţii să se bucure de eveniment la fel de mult ca şi copii, îi vom lăsa să se relaxeze şi ne vom ocupa noi de selecţia locaţiei, a fotografului, a decoraţiunilor, a tortului şi a meniului special pentru copii. Toate astea pentru a crea o zi de naştere perfectă de care să te bucuri cu drag alături de copilul tău.

Servicii

Petreceri locatia proprie si alte locatii:
        - gradinite, cu pachet special de animatie ce cuprinde doua personaje, pictura pe fata, baloane modelabie, dansuri, jocuri tematice timp de o ora si jumatate la tarif unic indiferent de numarul de copii.
        - locatii preferate si agreate de dvs.
        - ne deplasam si in localitatea dvs. de domiciliu.
        - evenimente corporate ( lanasari, petrecereri, evenimente firme ).

Organizare ( inchiriere ) in cadrul clubului, serbari, banchete sau alte evenimente pentru copii.
        - personaje animate ( printi, printese, Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa, Pinochio, Vrajitoare, Jasmine, Clownita, Mascota Silvester, Minnie, Michey, Winnie the Pooh)
        - decoratiuni:
        - face painting:
        - tun confetti;
        - album foto personalizat;
        - filmuletul petrecerii;
        - inchirieri costume si accesorii pentru petrecere;
        - inchirieri Mos Craciun;
    
Karaoke
Clovni care modeleaza baloane si picteaza fetele celor mici
Magician
Fantana de ciocolata
Exploders
Piniada
Petreceri tematice