Club Copii - Locuri de joaca Alba Iulia

PlayHouse - Petreceri Aniversare Copii

Club Copii - Locuri de joaca Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Alba Iulia: PlayHouse - Petreceri Aniversare Copii.


Loc de joaca pentru copii | Organizare evenimente, petreceri aniversare pentru copii

Despre Noi

Va asteptam cu drag la Playhouse Get intr-un mediu distractiv pentru copii si confortabil pentru parinti. Organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor: zi de nastere,onomastica,serbare scolara sau orice alt moment ce merita sarbatorit.

 

Locul de joaca ofera pentru copii de toate varstele  topogan gonflabil, trampolina, piscina cu bile multicolore, topogan pentru cei foarte mici,  pentru cei pasionati de tehnologie, Playstation 4 ii asteapta cu cele mai noi si antrenante jocuri, karaoke, AirHokey, foosball si multe alte atractii. Parintii se pot relaxa in spatiul special amenajat,putand supraveghea copii de aproape. Toate activitatile sunt potrivite pentru copiii intre 1 si 8 ani. 

Locul de joaca Playhouse Get va asteapta la petrecere. Orice moment important din viata copiilor vostri il puteti sarbatorii la noi.

Decorul cu baloane si cifra aniversara, tot ce tine de servirea mesei( farfurii ,pahare, lingurite, servetele) ,2 sticle de suc si 1 sticla de apa plata va oferim noi.

Ziua de nastere a copilului tau se nimereste in timpul saptamanii? La Playhouse Get petrecerile tin 7 zile din 7. Organizam petreceri pentru copii atat in cursul saptamanii, cat si in weekend.

Pentru cei mici e foarte important sa primeasca urarile si cadourile chiar de ziua lor, iar pentru asta noi va asteptam cu program de petrecere de Luni pana Duminica .

Decorul cu baloane si cifra aniversara, tot ce tine de servirea mesei (farfurii, pahare, lingurite, servetele), 2 sticle de suc si 1 sticla de apa plata va oferim noi.

Bonus: In zilele de Marti si Joi cadou pentru micii sarbatoriti, o carticica Usborne.