Club Copii - Locuri de joaca Vaslui

Loc de Joaca Copii Vaslui

Club Copii - Locuri de joaca Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Vaslui: Loc de Joaca Copii Vaslui.

  Clubul nostru se adreseaza celor care sarbatoresc ceva sau pur si simplu vor sa se distreze cu adevarat. Copii sau parinti, va asteptam la Party Land, din Vaslui, situat pe strada Stefan cel Mare, 47 pentru:

  • Petreceri pentru copii, cu diverse ocazii : Halloween, Mos Craciun, Iepurasul de Paste, bal mascat, 1 si 8 martie etc.

  La Party Land va punem la dispozitie tot clubul pentru 3 ore, masa aranjata festiv, minidiscoteca, karaoke, jocuri de fum si lumini, acces la toate jocurile si jucariile din club.
  Fiecare petrecere pentru copii este speciala, deoarece aceste momente sunt cele pe care si le vor aminti cu drag chiar si atunci cand vor fi adulti.
  Scopul nostru: amintiri de neuitat atat pentru copii cat si pentru dumneavoastra!!
  Locatia se inchiriaza in exclusivitate si astfel clientii nostri se pot bucura de toata distractia numai pentru ei si invitatii proprii.

 Daca ati obosit sa va ganditi in fiecare an la o surpriza pentru ziua de nastere a copilului dumneavoastra, este timpul sa ne chemati pe noi! Organizam petreceri de vis, pe placul micutilor dumneavoastra.