Club Copii - Locuri de joaca Turnu Magurele

Loc de Joaca Copii Turnu Magurele

Club Copii - Locuri de joaca Turnu Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Turnu Magurele: Loc de Joaca Copii Turnu Magurele.

    Petreceri pentru orice ocazie, orice buzunar si indiferent de varsta, de la 2 anisori pana la adolescenti!

    Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati si sa rezervati locatia noastra si veti beneficia de servicii de inalta calitate.

    Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.

    Necesitatea unui spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat.

    Cea mai frumoasa zi din an, petrecerea cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau zilei onomastice va fi de neuitat alaturi de noi. Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti: clown, pirat, Spiderman, Peter Pan, printesa, Alba ca Zapada, Tinkerbell, Cenusareasa, Aurora, Belle, Mickey Mouse, Minnie,  Jasmine, Aladin, Neinfricata, Mica Sirena, spiridus, ingeras, etc care va modela baloane, va picta pe fata si va organiza jocuri si concursuri cu invitatii, cea mai buna si proaspata mincare, cele mai distractive jocuri, decoratiuni din baloane, tunuri cu confetti, numeroase surprize.

    Pe parinti ii asteapta o paleta larga de mancaruri gustoase de care se pot bucura cat timp cei mici sunt la joaca.

    Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact.

Servicii

• Petreceri copii si adulti
• Animatie copii si concursuri
• Face painting
• Balonase modelate
• Jocuri si concursuri
• Petreceri organizate, cu personaje din povesti, basme si desene animate
• Petrecei tematice: ziua copiilor, ziua adultilor, party pe firma, petreceri tematice: 8 Martie, 1 Iunie, Halloween, Craciun, Pasti, Party Hannah Montana, Party Barbie, etc.,Minnie Mouse, Tinkerbell, carnavalul copiilor la gradinita, deschideri de cluburi.
• Balonase de sapun
• Tunuri de confetii