Club Copii - Locuri de joaca Timisoara

Loc de Joaca Petreceri Copii Timisoara

Club Copii - Locuri de joaca Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Timisoara: Loc de Joaca Petreceri Copii Timisoara.

Miraj Kids
Loc de joaca pentru copii
Organizare evenimente, nunti, botezuri, zile aniversare, evenimente scolare
Restaurant si pensiune
0723 355 029 / 0775 560 641

  loc de joaca copii timisoaraEchipa Miraj Kids este de parere ca pana si cele mai mici detalii conteaza. Asta inseamna ca daca doriti sa ne vizitati, veti avea parte de servicii complete, realizate impecabil din dorinta de a contribui la indeplinirea visului de a avea parte de un eveniment unic.

  Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la varstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.

  Cea mai frumoasa zi din an, petrecerea cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau zilei onomastice va fi de neuitat alaturi de noi. Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti.

                             loc de joaca copii timisoara loc de joaca copii timisoara

  Pe parinti ii asteapta o paleta larga de mancaruri gustoase de care se pot bucura cat timp cei mici sunt la joaca. Organizam petreceri si pentru cei mari. Nunta, botez, zi de nastere, toate pot fi sarbatorite intr-o lume de basm. Beneficiati de bar, de preparatele bucatariei noastre, intr-un ambient prietenos acompaniat de acorduri muzicale.

  Restaurantul are o capacitate de maxim 60 de persoane, iar bucatarii nostri se asigura ca va ofera o varietate larga de retete delicioase care pot fi personalizate asa cum doriti. Mica pensiune din interiorul complexului va ofera cazare in 3 camere duble, cu pat matrimonial si baie proprie.

                            loc de joaca copii timisoara loc de joaca copii timisoara

  Necesitatea unui spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat.

  Toate evenimentele pot fi tinute in aer liber, daca vremea este favorabila. Gradina noastra are loc de joaca pentru copii, terasa, iaz cu pesti si mult spatiu verde.

                           loc de joaca copii timisoara loc de joaca copii timisoara

Regulile sunt simple! Distractie, animatie, hohote de ras, jocuri si evenimente atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Haideti sa ne distram impreuna, fie ca este vorba despre o zi de nastere, onomastica, evenimente scolare, nunti, botezuri sau doar un eveniment pe care doriti sa-l faceti de neuitat! 

Programul evenimentelor:
LUNI-VINERI: 16:00 – 21:00
SAMBATA si DUMINICA: 10:00 – 21:00