Club Copii - Locuri de joaca Medgidia

Loc de Joaca Copii Medgidia

Club Copii - Locuri de joaca Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Medgidia: Loc de Joaca Copii Medgidia.

    Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.
    Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact.
    Pentru ca stim cit de importante sint cartile in dezvoltarea intelectuala si educarea copiilor nostri am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde organizam si seri de citit povesti.
    Copiii cu virste cuprinse intre 3 si 12 ani descopera pe o suprafata generoasa de joaca o structura modulara pe mai multe nivele, topogan, gonflabila, piscina cu bile, masinute cu pedale, jocuri de constructii, papusi, masini de curse, mese speciale de desen, sevalete pentru pictura, multe alte jocuri si jucarii.
    Pentru copiii cu virste cuprinse intre 6 luni si 3 ani am pregatit un spatiu special amenajat de 70 mp, sigur si atractiv, cu jucarii diverse, piscina mare cu bile, topogane, casute, plusuri, jocuri de constructie, toate potrivite virstei si nevoilor copiilor mici, care ajuta la dezvoltarea gindirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei.

Servicii

Amenajari locatie

- Kids corner - 2 masute pentru copii si 12 scaunele, pernute, desene si creioane colorate, recuzita jocuri si jucarii (lego, jucarii interactive copii mici, balansoare, etc)
- jocuri gonflabile: Bouncer 2h (6-8 copii) - Activity 2h (6-12 copii)
- pista masnute electrice
- masina profesionala vata zahari
- ateliere creatie bratari margele
- masinuta baloane sapun (0.33 l solutie baloane)

Baloane

- balon Jumbo - plin cu balonase si confetti
- baloane He
- baloane folie 45 cm
- buchete baloane (1 folie+4 latex)
- baloane cu heliu figurine mari (airwalkers)  (Mickey si Minnie Mouse, Bugs Bunny)
- Pinata (diverse forme)

Animatie

- Baby sitting: 2 personaje care vor fi in permanenta in prejma copiilor si vor supraveghea buna desfasurare a lucrurilor
- Inchiriere personaje (printese si printi, Mickey si Minnie, super eroi, etc)  (jocuri, concursuri, face-painting si modelaj baloane)
- Magician (cca 40 minute) - Nimic nu este imposibil! Magicianul te va tine cu sufletul la gura si iti va arata cele interesante scamatorii. Pregateste-te sa ramai uimit! (scamatorie, magie, trucuri)