Club Copii - Locuri de joaca Cristesti

Club Sonis

Club Copii - Locuri de joaca Cristesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Cristesti: Club Sonis.

    Obiectivul clubului Sonis este de a oferi si asigura copiilor un spatiu vesel si armonios unde acestia sa invete ce e joaca, sa se distreze sarbatorind impreuna cu prieteni sau colegi , sa comunice, sa socializeze si sa invete la cursul preferat, organizat de club.
    Petrecerile pentru sarbatorirea zilei de nastere, organizate de club, se desfasoara sub forma unui program distractiv, cu jocuri recreative, jocuri de socializare si de echipa, dans, servirea mesei si a tortului.
    Cand vremea permite copiii au acces la parcul de joaca, dotat cu leagane, groapa nisip, topogane, tranbulina pentru sarit, mese pentru tenis de masa, un mini teren pentru baschet, fotbal, unde parintii pot participa impreuna cu copiii la jocul acestora sau se pot relaxa pe terasa si bancutele din parc.
    La club copiii sunt supravegheati si antrenati in jocuri, concursuri, mini-discoteca si activitati cu scop educativ, relaxant si de divertisment.
    Noi suntem gazdele ideale pentru sarbatoriti cat si pentru invitatii acestora.
    Spatiul este amenajat pe doua nivele, unul dedicat in intregime copiilor, cu camere de joaca pentru fete si baieti, camera pentru servit masa si camera pentru dans si jocuri interactive, iar alt nivel dedicat copiilor mici pana la 4 ani iar pentru parinti un living in care pot astepta servind o cafea, un ceai, o apa si pot urmari la TV activitatea copiilor lor de la etaj.

Servicii

Amenajari locatie

- Kids corner - 2 masute pentru copii si 12 scaunele, pernute, desene si creioane colorate, recuzita jocuri si jucarii (lego, jucarii interactive copii mici, balansoare, etc)
- jocuri gonflabile: Bouncer 2h (6-8 copii) - Activity 2h (6-12 copii)
- pista masnute electrice
- masina profesionala vata zahari
- ateliere creatie bratari margele
- masinuta baloane sapun (0.33 l solutie baloane)

Baloane

- balon Jumbo - plin cu balonase si confetti
- baloane He
- baloane folie 45 cm
- buchete baloane (1 folie+4 latex)
- baloane cu heliu figurine mari (airwalkers)  (Mickey si Minnie Mouse, Bugs Bunny)
- Pinata (diverse forme)

Animatie

- Baby sitting: 2 personaje care vor fi in permanenta in prejma copiilor si vor supraveghea buna desfasurare a lucrurilor
- Inchiriere personaje (printese si printi, Mickey si Minnie, super eroi, etc)  (jocuri, concursuri, face-painting si modelaj baloane)
- Magician (cca 40 minute) - Nimic nu este imposibil! Magicianul te va tine cu sufletul la gura si iti va arata cele interesante scamatorii. Pregateste-te sa ramai uimit! (scamatorie, magie, trucuri)