Club Copii - Locuri de joaca Craiova

Loc De Joaca Pentru Copii Craiova

Club Copii - Locuri de joaca Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Craiova: Loc De Joaca Pentru Copii Craiova.

    Cea mai frumoasa zi din an, petrecerea cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau zilei onomastice va fi de neuitat alaturi de noi. Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti: clown, pirat, Spiderman, Peter Pan, printesa, Alba ca Zapada, Tinkerbell, Cenusareasa, Aurora, Belle, Mickey Mouse, Minnie,  Jasmine, Aladin, Neinfricata, Mica Sirena, spiridus, ingeras, etc care va modela baloane, va picta pe fata si va organiza jocuri si concursuri cu invitatii, cea mai buna si proaspata mincare, cele mai distractive jocuri, decoratiuni din baloane, tunuri cu confetti, numeroase surprize.
    Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.
    Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact.
    Pentru ca stim cit de importante sint cartile in dezvoltarea intelectuala si educarea copiilor nostri am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde organizam si seri de citit povesti.
    Copiii cu virste cuprinse intre 3 si 12 ani descopera pe o suprafata generoasa de joaca o structura modulara pe mai multe nivele, topogan, gonflabila, piscina cu bile, masinute cu pedale, jocuri de constructii, papusi, masini de curse, mese speciale de desen, sevalete pentru pictura, multe alte jocuri si jucarii.
    Pentru copiii cu virste cuprinse intre 6 luni si 3 ani am pregatit un spatiu special amenajat de 70 mp, sigur si atractiv, cu jucarii diverse, piscina mare cu bile, topogane, casute, plusuri, jocuri de constructie, toate potrivite virstei si nevoilor copiilor mici, care ajuta la dezvoltarea gindirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei.
    Oferiti o aniversare de vis pentru copii dumneavoastra, cu zane, printi, printese si multe alte personaje din basme si povesti, balonase modelate, jocuri si concursuri, dans si, pictura pe fata si pe corp, si multe alte surprize.

Servicii

• Ursitoare botez, nunta, taiere de mot, majorat
• Petreceri copii si adulti
• Animatie copii si concursuri
• Face painting
• Balonase modelate
• Jocuri si concursuri
• Petreceri organizate, cu personaje din povesti, basme si desene animate
• Petrecei tematice: ziua copiilor, ziua adultilor, party pe firma, petreceri tematice: 8 Martie, 1 Iunie, Halloween, Craciun, Pasti, Party Hannah Montana, Party Barbie, etc.,Minnie Mouse, Tinkerbell, carnavalul copiilor la gradinita, deschideri de cluburi.
• Balonase de sapun
• Tunuri de confetii