Club Copii - Locuri de joaca Caransebes

Mini Clubul Copiilor

Club Copii - Locuri de joaca Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Caransebes: Mini Clubul Copiilor.

Mini Clubul Copiilor
Organizare evenimente pentru copii la domiciliu
0733.986.080

Mini Clubul Copiilor este locul perfect pentru a organiza petrecerea pentru ziua de nastere a copiilor, ziua numelui, evenimente speciale, serbari sau alte activitati creative. Fie ca organizezi un eveniment corporate cu zeci de copii sau pui la cale, intr-un ambient ales de tine, o petrecere pentru copilul tau, Mini Clubul Copiilor iti aduce toate ingredientele unei petreceri reusite. Suntem specializati exclusiv in organizarea de petreceri pentru copii si petreceri de adulti cu copii. Oferim o gama larga de tematici originale, animatori si toate accesoriile necesare pentru a crea o atmosfera de vis. 

loc de joaca copii caransebes

 Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la varstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.

loc de joaca copii oraganizare evenimente copii caransebes

Servicii

Organizare serbari, banchete sau alte evenimente pentru copii la domiciliu

Mini Clubul Copiilor ofera doar servicii la domiciliul copilului sau in diferite locatii (restaurante, cluburi copii, etc), unde isi desfasoara programul de animatie cu mascote disney, pictura pe fata si diverse jocuri cu copii:

Club Copii Caransebes

  • personaje animate (printi, printese, Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa, Pinochio, Vrajitoare, Jasmine, Clownita, Mascota Silvester, Minnie, Michey, Winnie the Pooh)
  • decoratiuni
  • ace painting
  • tun confetti

 

  • Ne deplasam la cererea  clientului oferind servicii de calitate, nu are importanta distanta;
  • Participam si la botezuri sau petreceri tinute cu prilejul implinirii unui an de viata.