Club Copii - Locuri de joaca Campulung

Loc de joaca copii Campulung

Club Copii - Locuri de joaca Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Campulung: Loc de joaca copii Campulung.


Spatiu de joaca pentru copii | Organizare evenimente pentru copii, aniversari, petreceri, serbari

Despre Noi

Dăm startul la distracției.

Petreceri pentru orice ocazie si indiferent de varsta, de la 2 anisori pana la adolescenti!
Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati si sa rezervati locatia noastra si veti beneficia de servicii de inalta calitate.
Parinti se pot bucura linistiti cat timp cei mici sunt la joaca.

 

    Necesitatea unui spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat.

    Cea mai frumoasa zi din an, petrecerea cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau zilei onomastice va fi de neuitat alaturi de noi. Va punem la dispozitie un spatiu special amenajat unde veti impartasi cu invitatii clipe frumoase alaturi de cei mai buni animatori profesionisti costumati in personajele preferate din desene animate sau din povesti, spiridusi, ingeras si multi altii care vor modela baloane, va picta pe fata si va organiza jocuri si concursuri cu invitatii, cea mai buna si proaspata mincare, cele mai distractive jocuri, decoratiuni din baloane, tunuri cu confetti, numeroase surprize.

    Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.

Servicii

  • Loc de joaca pentru copii
  • Petreceri onomastice
  • Cafenea