Club Copii - Locuri de joaca Bistrita

Scenica

Club Copii - Locuri de joaca Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Club Copii - Locuri de joaca Bistrita: Scenica.

    Deoarece avem o echipa de elita, deoarece avem un spatiu generos si elegant, deoarece suntem pasionati de ceea ce facem, deoarece avem grija de fiecare, deoarece ne-am definit foarte clar ceea ce dorim si putem face - si e impresionant.11033624_734605266672511_6551787789576351497_n_400
    Ne-am programat spectacole atat in Bistrita, cat si in alte orase din tara si strainatate. Vom participa si la concursuri, festivaluri, emisiunii radio-TV. Ne dorim foarte mult sa iesim in lume si am planificat cu atentie acest lucru. Lucram intens si la programul de vacanta.
    Durata cursurilor o stabiliti dumneavoastra, in functie de obiectivele urmarite si de modul in care va propuneti realizarea lor. Noi va recomandam modalitatea de abordare a cursurilor si va sugeram metodele si principiile de  adaptare cu succes spre rezultate concrete si coerente.
    In masura in care este posibil, din aceasta toamna organizam cursurile pe niveluri (incepatori, intermediari, avansati), propunandu-ne ca la” incepatori” un cursant sa poata invata elementele de baza (fara a fi complexat de evolutia colegilor mai experimentati), iar cei avansati sa-si continue dezvoltarea in ritm firesc, fara a fi nevoiti sa astepte deprinderea elementelor de baza de catre colegii aflati la inceput de drum pe un anumit domeniu. Urmarim evolutia fiecarui copil si il incadram in grupa care i se potriveste, fiind atenti sa respectam ritmul individual de dezvoltare al fiecarui copil, sa-l sustinem motivational, sa-l sprijinim sa se dezvolte acolo unde  dovedeste aptitudini/talent, ajutandu-l totodata sa-si depaseasca temerile, fricile sau problemele personale.

Servicii

    Cursuri de dans10426527_703236793142692_1819077981164402088_n_400

Urmarim sa facilitam prin dans la SCENICA dezvoltarea aptitudinilor artistice, fizice si emotionale, educam gustul estetic, rafinam gratia si eleganta, promovam comportamentul civilizat, respectul pentru celalalt si construim spiritul de echipa. Croim costume si evoluam in maniere inedite pe diferite scene,  aratand publicului cum se nasc si cum stralucesc stelele.
La cursul de dans, Andrei Irini si Simona Baciu te invata la  SCENICA elemente de balet clasic (fete), street dance, dans modern, dans tematic, dans de societate standard (vals lent, vals vienez, tango, slow fox, quickstep), dans de societate latino american (samba, cha-cha, rumba, jive, passo-doble, salsa, bachata, merenghe).


    Cursuri de pictura

Ne-am propus la Atelierul de pictura SCENICA sa participam la cresterea si maturizarea copilului si tanarului pe plan cultural, prin dezvoltarea abilitatilor si fructificarea talentelor intr-ale artelor plastice. Stim sa va sprijinim sa descoperiti frumusetea lumii, in balanta cu kitsch-ul sau falsul, sa interpretati si sa transpuneti in imagine observatiile, emotiile, credintele, visele sau mesajele voastre. Credem ca a comunica prin imagine este o arta. Iar deslusirea si producerea imaginii presupune daruirea unui maestru care sa-ti arate ce importanta are punctul si pata, cum curge linia, care-i povestea si ce prietenii sau dusmanii planeaza in lumea culorilor, cum trece lumina sau umbra prin lucruri si, in final, ce valoare are indrazneala reflectarii lumii tale interioare si exterioare. Cursantul de la pictura poate creste frumos, senin si educat.11058380_731921666940871_4845973596124878066_n_400
Aflam la atelier despre marii maestri din pictura, sculptura, grafica privind albume de arta si filme documentare. Invatam a privi un tablou, o fotografie, o reclama, o ilustratie si astfel impulsionam indrazneala opiniei argumentate. Deprindem tehnicile picturii, desenului si modelajului, filtrandu-le prin teoria culorilor. Toate astea - intr-un spatiu generos si luminos, intre pensule, carbuni de desenat, penite, tempera, acrilice, cartoane, tusuri si lut.


    EDUKIDEEA - ATELIER DE POVESTI, SCRIERE CREATIVA SI TEATRU

De ce sa pleci prea devremea din lumea povestilor saracindu-ti sufletul si imaginatia?
Hai sa ramanem o vreme printre vise, sa ne jucam cu cuvintele, sa invatam cum se imprietenesc sau cum se cearta unele cu altele, sa creem lumi noi – pline de veselie, culoare si speranta. Acesta e un prim pas pentru a incerca sa facem lumea mai frumoasa…
Practic, citim, vizionam, scriem, pictam, interpretam, descoperim si descatusam creativitatea si talentul. Facem carti cu povesti si ilustratii, ne dregem vocea intru intepretare, ne fabricam costume si decoruri copilaresti si le aratam celor din jur ce poate mintea ghidusa a copiilor.


    Teatru

Esti doar copil? Crezi tu...esti luna, zmeu, presedinte, gand, soare, vis, magician, arhitect de noi lumi...Esti ce vrei tu...
Intr-un atelier jucaus de teatru, marca Scenica, in care Camelia Toma poate sa iti dezvolte aptitudini prin sporirea creativitatii, improvizatie, descatusarea imaginatiei, spontaneitatii si umorului, concentrare, interpretare.
Te alegi cu: inteligenta emotionala sporita, controlul emotiilor, expresivitate verbala si corporala, dicitie, indrazneala de vorbit in public, corectarea si infrumusetarea dic...dic...dictiei, intelegerea textelor, abordarea inedita a personajelor si o gasca de prieteni. Ca sa nu mai vorbim de urcatul pe scena, sub lumina reflectoarelor...